Samsung Food a sosit la IFA 2023: platformă cu AI şi 160.000 de reţete

Scris de | 1 septembrie, 2023
Samsung Food a sosit la IFA 2023: platformă cu AI şi 160.000 de reţete

Samsung Food este o platformă pe bază de AI, proaspăt anunţată la IFA 2023 şi incluzând 160.000 de reţete. Include o latură de socializare, interconectare cu electrocasnice şi reţete furnizate de comunitate.

Samsung şi-a propus să ofere prima aplicaţie complet dotată când vine vorba de reţete, gătit şi planificare de mese. Are şi rol de asistent culinar personalizat şi ajută utilizatorii să descopere noi preparate, dar şi să creeze un plan de alimentaţie şi să comande chiar ingrediente online.

Poţi trimite lista de shopping spre smartphone şi interconecta frigiderul smart Samsung cu un cuptor smart. Poţi selecta preparate pentru vegetarieni şi vegani, culturişti, urmări trenduri de pe TikTok şi să îi laşi pe alţii să îţi prepare reţeta ta unică, văzând şi câte vizualizări şi preparări primeşti.

Pentru a crea acest produs, Samsung a achiziţionat Whisk, o platformă smart food. Avem şi o funcţie Food AI, care recomandă preparate în funcţie de preferinţele fiecăruia şi un mecanism de recunoaştere a alimentelor pe bază de cameră, care va debuta ulterior.

Poţi seta timere pe electrocasnice, preîncălzi cuptoare cu ajutorul terminalelor portabile şi există şi o latură de socializare în cadrul comunităţii Samsung Food. Pe viitor vom avea şi integrare cu Samsung Health. Aplicaţia se găseşte în Google Play şi e disponibilă în 8 limbi, în 104 ţări.

Etichete: , , , , ,

Sursa: fonearena