Motorola Edge 40 Neo îşi dezvăluie specificaţiile complete înainte de lansare

Scris de | 12 septembrie, 2023
Motorola Edge 40 Neo îşi dezvăluie specificaţiile complete înainte de lansare

Motorola se pregăteşte să lanseze un nou telefon midrange cu potenţial de hit, Moto Edge 40 Neo. Elva debuta în această săptămână şi tocmai a înregistrat o scăpare sub forăm de specificaţii şi imagini.

E vorba despre randari cu rezoluţie ridicată. Imaginile vin de la zvonacul Sudhanshu Ambhore, care a partajat imaginile pe X (fostul Twitter). În acel tweet a partajat imagini de înaltă rezoluţie cu toate cele 3 variante de culoare ale terminalului.

 

Moto Edge 40 Neo va sosi pe nuanţele Black Beauty, Caneel Bay şi Soothing Şea. În faţă se afla un ecran curbat pe margini cu un orificiu decupat central. În spate se afla o cameră duala. În faţă se afla un ecran P-OLED de 6.55 inch, cu rezoluţie Full HD+ şi refresh rate de 144 Hz.

La interior găsim un procesor MediaTek Dimensity 1050, alături de 12 GB RAM şi 256 GB stocare. În faţă se afla o cameră selfie de 32 de megapixeli, pentru selfie-uri şi apeluri video, iar în spate găsim una principală de 50 MP, cu stabilizare optică, alături de una ultrawide de 13 MP.

Lista de dotări e întregită de o baterie de 5000 mAh, cu încărcare la 68W. Aflăm mai multe detalii pe 14 septembrie.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina