Huawei anunţă căştile FreeBuds Pro 3, cu bas puternic, sistem dual driver

Scris de | 15 septembrie, 2023
Huawei anunţă căştile FreeBuds Pro 3, cu bas puternic, sistem dual driver

Huawei a anunţat în cadrul evenimentului de pe 14 septembrie din 2023 o nouă pereche de căşti, FreeBuds Pro 3. Succesor ale excelentului FreeBuds Pro 2, FreeBuds Pro 3 oferă un sistem dual driver care oferă un treble mai clar şi un bas bombastic.

Noile căşti flagship de la Huawei oferă şi un EQ adaptiv triplu, pentru un sunet mai crisp, alături de suport pentru LDAC şi L2HC 2.0 Hi-Res (codecuri audio). Huawei mai oferă şi un sistem actualizat Intelligent Dynamic ANC 3.0, care anulează zgomotul de fond mai bine, plus un sistem de microfoane Pure Voice 2.0, care captează vocea şi în mediile cele mai dificile.

Autonomia totală ajunge la 31 de ore şi avem şi pairing dual device (pairing la două telefoane simultan). Designul este identic cu al predecesorului, doar că avem un toc mai compact, cu un volum redus cu 4.5%. Există şi certificare Hi-Res Audio Wireless şi în mod inedit Huawei nu a mai colaborat cu Devialet de această dată pentru a realiza acest produs, cum se întâmplă la FreeBuds Pro 2. Huawei promite şi o reducere a zgomotului generat de avioane şi trenuri cu 5 decibeli şi o supresie a zgomotului provocat de vânt cu 80%.

Huawei FreeBuds Pro 3 costă 200 de euro şi va sosi de pe 11 octombrie în magazinele din Europa. Vor sosi în 3 nuanţe: alb, negru şi albastru.

Etichete: , , , , ,