OnePlus dezvăluie tableta de buget OnePlus Pad Go

Scris de | 19 septembrie, 2023
OnePlus dezvăluie tableta de buget OnePlus Pad Go

OnePlus a lansat prima sa tableta în Europa la început de an 2023, în cadrul MWC 2023, iar acum ne propune o variantă a sa de buget. E vorba despre OnePlus Pad Go, care tocmai a fost dezvăluită de către companie.

Designul şi dimensiunile sunt similare cu ce am primit pe OnePlus Pad, cu colţuri curbate şi muchii înguste ale ecranului. Marea diferenţă e că spatele are un finisaj cu tonalitate duala, un verde lucios sus şi unul mat jos. Corpul rămâne fabricat din aluminiu şi camera rămâne centrată şi circulară.

OnePlus Pad Go are aceleaşi butoane fizice, Power şi de volum, dar păstrează şi cele 4 difuzoare ale modelului mai răsărit. Vine şi cu un slot, încă neidentificat prea clar, fie pentru extinderea stocării, fie pentru SIM, sau ambele.

Sloganul sau este „All Play, All Day”, ceea ce duce cu gândul la divertisment şi gaming. OnePlus Pad cel original avea un ecran de 11.61 inch, suport pentru stylus şi procesor MediaTek Dimensity 9000. Aici coborâm probabil la unul din seria Dimensity 7000 sau 8000 mă gândesc. Primim şi 6 sau 8 GB RAM şi 128 GB stocare, plus o baterie de cel puţin 8000 mAh. OxygenOS 13.1 e parte din pachet.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena