Google Pixel 8a apare în primele fotografii live

Scris de | 23 septembrie, 2023
Google Pixel 8a apare în primele fotografii live

Google Pixel 8 se pregăteşte de lansare în 2 săptămâni, dar azi apare o versiune derivată a sa, cea midrange, Google Pixel 8a. El apare în fotografii hands on live, pe care le puteţi admira mai jos.

Google Pixel 8a este aşteptat să debuteze în 2024 şi apare în fotografii live, la puţin timp după ce a apărut în GeekBench. Pare să păstreze modulul foto cu design „visor”, doar ca un pic mai rotunjit decât la ultimele Pixel-uri. Pixel 8a apare pe albastru aici, cu o cameră duală şi blitz LED în dreapta sa. Întreg telefonul e ceva mai rotunjit, faţă de predecesorii săi mai colţuroşi.

Muchiile ecranului sunt cam groase, chiar şi pentru un telefon midrange. Scăparea indică şi spre faptul că avem un procesor Tensor G3 la bord, un CPU încă nelansat, care va avea premiera pe Google Pixel 8 şi Pixel 8 Pro, care vin în octombrie. Google Pixel 8a este cunoscut sub numele de cod Akita şi a apărut în GeekBench 5 cu o versiune sub tactat de Tensor G3.

Chipsetul are un nucleu puternic tactat la 2.91 GHz, 4 nuclee performante la 2.37 GHz şi 4 nuclee de eficienţă la 1.7 GHz. GPU-ul este un Mali G715. Apar la bord şi 8 GB RAM şi Android 14.

Sursa foto

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena