Cele mai importante anunțuri și lansări de la RazerCon 2023

Scris de | 25 septembrie, 2023
Cele mai importante anunțuri și lansări de la RazerCon 2023

La sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc evenimentul cel mai important al celor de la Razer, RazerCon 2023. În cadrul conferinței, au apărut primele detalii despre mai multe lansări viitoare de produse Razer, printre care tastatura Razer Huntsman V3 Pro, noul Razer Synapse, gama de produse Razer Gamer Room și noile scaune de gaming Razer Fujin, confecționate din material de tip mesh. În plus, evenimentul a sărbătorit colaborări de design în ediție limitată cu nume din multiple industrii: Gillette, Dolce&Gabbana și Automobili Lamborghini.

Razer Huntsman V3 Pro

Noile Huntsman V3 Pro se bazează pe Razer Analog Optical Switch Gen-2, cu interval de acționare complet reglabil, între 0,1 și 4,0 mm, ce permite gamerilor să-și personalizeze complet punctele de acționare dorite pentru fiecare tastă, ajustându-le nevoilor lor unice de gameplay. Fiecare switch de pe fiecare tastatură este calibrat din fabrică pentru a oferi precizie, fiind în același timp imun la interferențele magnetice. Switch-urile sunt calibrate la o forță de acționare de 40 de grame, setare preferată de jucătorii profesioniști deoarece permite acțiuni rapide în scenariile intense de jocuri FPS.

Tastaturile Huntsman V3 Pro includ, de asemenea, și noul mod de acționare, Rapid Trigger Mode. Acesta îi permite unei taste să fie resetată exact în momentul în care începe să fie ridicată, aceasta fiind pregătită imediat pentru următoarea apăsare a tastei. Acest proces de declanșare rapidă este crucial pentru jocurile FPS, deoarece le permite jucătorilor să aibă mișcări mai rapide și o țintă mult mai precisă. Sensibilitatea poate fi ajustată în cel mai mic detaliu, chiar și folosind praguri ultra-fine de doar 0,1 mm.

Gama Huntsman V3 Pro vine cu dimensiuni complete, dar și cu o soluție TKL (Tenkeyless), ce oferă un aranjament de 10 LED-uri ce simplifică atât ajustările distanței de acționare, cât și a Rapid Trigger Mode. Versiunea mini, deși compactă, datorită tastelor numerice elimină orice fel de compromis în personalizarea setărilor. Tastele sunt de tip Textured Doubleshot PBT și au fost alese pentru fiabilitatea lor, asigurând funcționarea la capacitate maximă pentru o perioadă îndelungată de timp. Pentru a completa acest design, este inclus și un suport de încheietură magnetic capitonat cu piele sintetică.

Gama Razer Huntsman V3 Pro este disponibilă deja pe site-ul Razer și în magazinele RazerStores. Tastaturile vor ajunge în oferta partenerilor autorizați începând cu octombrie 2023. Razer Huntsman V3 Pro costă 289,99 euro, varianta V3 Pro Tenkeyless costă 249,99 euro, în timp ce Huntsman V3 Pro Mini costă 209,99 euro.

Razer Fujin

Fiind cel mai nou membru al gamei de scaune de gaming dezvoltate de Razer, Razer Fujin Pro este un scaun de gaming complet reglabil, confecționat din material de tip mesh, care oferă confort și respirabilitate, alături de caracteristici avansate pentru un suport lombar și un grad de personalizare ridicat.

Având scopul de a le oferi utilizatorilor confort termic în timpul sesiunilor lungi de gaming, materialul de tip mesh super-respirabil fabricat din elastomer termoplastic este conceput pentru a asigura un flux de aer și o ventilație optimă, fiind în același timp rezistent și elastic. Datorită tehnologiei Synchro-tilt și a funcției Tilt-tension Control, scaunul oferă suportul lombar, ajustând automat spătarul și baza scaunului în orice poziție de ședere în timpul mișcării. Fujin Pro este potrivit pentru gameri de toate dimensiunile, având un cadru din aliaj de aluminiu ultra-puternic, brațe 4D căptușite și o tetieră 3D conturată.

Razer Fujin oferă același nivel de confort și circulație a aerului ca și fratele său mai mare, datorită materialului de tip mesh ultra-respirabil. Acest model dispune de tehnologia Synchro-tilt cu înclinare de 130°, suport lombar reglabil pe înălțime și brațe căptușite 3D pentru a menține o postură perfectă chiar și pe durata celor mai lungi sesiuni de gaming.

Razer Fujin este deja disponibil pe site-ul Razer, în RazerStores și în oferta partenerilor autorizați, la prețul de 699,99 euro. Razer Fujin Pro va fi disponibil în trimestrul IV din 2023, la un preț de 1199,99 euro.

Razer Blade 16 X Automobili Lamborghini Editon

Razer și Automobili Lamborghini și-au unit forțele pentru a crea Razer Blade 16 x Automobili Lamborghini Edition. Acest laptop de gaming combină tehnologia de gaming Razer cu designul legendar al Lamborghini. Limitată la doar 150 de unități la nivel global, această noutate se mândrește cu un șasiu personalizat prelucrat CNC, decorat cu portocaliul Arancia Apodis specific Automobili Lamborghini și un finisaj negru mat, etalând logo-ul bine-cunoscut.

Razer Blade 16 se bazează pe un GPU de laptop NVIDIA GeForce RTX 4090 și pe procesorul 13th Gen Intel Core i9 HX. Pentru a completa performanța vizuală, laptopul introduce primul și singurul Display Mini-LED cu mod dual din lume, oferind versatilitate datorită modurilor de redare: UHD+ 120Hz și FHD+ 240Hz. Sistemul brevetat de răcire bazat pe camere de vaporizare garantează performanțe optime, în timp ce detalii și caracteristici precum porturile USB accentuate și secvența personalizată de pornire fac referire la moștenirea bolizilor Lamborghini. 

Razer Blade 16 x Automobili Lamborghini Edition va fi disponibil într-o ediție limitată de doar 150 de unități, exclusiv pe pagina Razer.com și în anumite magazine Razer din SUA, la prețul de 4.999,99 dolari. De asemenea, membrii programului Razer Rewards și utilizatorii aplicației Lamborghini din SUA pot precomanda acum această ediție specială.

Razer Gamer Room și luminile adiacente

În fine, Razer a venit și cu noutăți în gama sa de lumini și accesorii luminoase. Poți extinde strălucirea Razer Chroma RGB dincolo de granițele PC-ului cu Razer Aether Lights. Create pentru a duce la următorul nivel orice setup de gaming, aceste lumini sunt echipate pentru a se potrivi oricărei stări, de la activitățile de zi cu zi până la experiențe captivante de divertisment RGB.

Gama Razer Aether oferă opțiuni diverse de iluminare adaptate oricărui stil. Vârful de gamă este reprezentat de Razer Aether Lamp Pro, echipată cu iluminare pe mai multe zone pentru a amplifica experiențele de gaming, de vizionare de filme sau de ascultare a muzicii, prin folosirea de efecte RGB. Controalele tactile îmbunătățesc și mai mult experiența de utilizare, permițând ajustarea ușoară a luminozității și navigarea rapidă prin efectele Chroma. În completarea acestui produs se află Razer Aether Lamp, care oferă iluminare funcțională și estetică plăcută, ideală pentru birouri și spații de gaming dedicate. 

Razer Aether Light Strip, disponibil cu o lungime de 2 metri, oferă versatilitate în integrare, fie că este vorba de îmbunătățirea set-up-urilor de gaming, amplasarea în jurul dispozitivelor sau accentuarea elementelor din cameră. Pentru cei care doresc să-și extindă proiectele de iluminare, Razer Aether Light Strip Extender, disponibil cu o lungime de 1 metru, oferă acoperire suplimentară.

Razer Aether Lights este acompaniată de aplicația mobilă Razer Gamer Room, pentru controlul detaliat al spațiilor dedicate de gaming. Această aplicație le permite utilizatorilor să modifice setările, să creeze rutine automate și să asigure integrarea cu alte dispozitive inteligente. De remarcat este faptul că aplicația suportă dispozitivele certificate Matter, un standard open-source care unifică industria, dezvoltat de Connectivity Standards Alliance. Astfel, noile produse Razer se integrează cu ușurință și sunt compatibile cu ecosistemele caselor inteligente. Funcționalitatea de control vocal este, de asemenea, disponibilă prin intermediul Google Assistant sau Amazon Alexa, contribuind la crearea unui spațiu de gaming cu adevărat unificat și inteligent. Aplicația mobilă Razer Gamer Room va fi disponibilă începând cu trimestrul patru al acestui an în Google Play Store și iOS App Store.

Prețuri:

  • Razer Aether Lamp Pro costă 149,99 euro.
  • Aether Lamp costă 89,99 euro.
  • Razer Aether Light Bulb costă 59,99 euro.
  • Razer Aether Light Strip costă 149,99 euro.
  • Razer Aether Light Bulb Extender costă 34,99 euro.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , , , , , ,