Lansarea lui Counter-Strike 2 a stabilit un nou record pentru Valve

Scris de | 28 septembrie, 2023
Lansarea lui Counter-Strike 2 a stabilit un nou record pentru Valve

Counter-Strike 2 a fost lansat oficial aseară și nu a durat mult până când jucătorii au inundat serverele. Dar o chestie la care nu cred că s-au așteptat nici măcar cei de la Valve, a fost numărul extrem de mare de gameri care au răspuns la apel atunci când jocul a debutat pe Steam. Conform statisticilor Valve, CS2 a strâns doar în prima oră dublul jucătorilor pe care i-a înregistrat CS:GO atunci când a fost lansat. Ba mai bine decât atât, a strâns mai mulți jucători decât toate celelalte nouă jocuri din TOP 10 de pe Steam, la un loc.

La 60 de minute după deschiderea porților, Counter-Strike 2 a înregistrat un număr de 1.183.739 de jucători activi. Ca să vă faceți o idee, Dota 2, Baldru’s Gate 3, Cyberpunk 2077, Starfield PUBG, Apex Legends, Rust, Rainbow Six Siege și GTA Online aveau împreună 1.110.845 de jucători online. Bine, numerele astea sunt și rezultatul campaniei foarte deștepte de promovare a celor de la Valve. Au lăsat o mulțime de creatori de conținut să testeze jocul și să-l arate fanilor. Aceștia nu au avut acces decât în număr limitat și odată ce a crescut hype-ul, tot mai mulți oameni au vrut să-l încerce. Pagina de Twitter a fost și ea mai activă decât de obicei, iar toate astea au ajutat la acest debut gălăgios.

Pentru cei care nu au fost pe fază, odată cu lansarea lui Counter-Strike 2 ne-am luat adio de la Counter-Strike: Global Offensive. Acesta a fost eliminat de pe Steam și înlocuit cu noua lansare, iar după un deceniu în care ne-am jucat Dumnezeiește același joc, este timpul să trecem la ceva nou. Dacă vreți să aflați mai multe despre CS2, stați cu ochii pe site-ul Connect, unde voi publica review-ul jocului după mai bine de o lună de jucat competitiv.

Etichete: