Controllerul de Xbox Series este disponibil în ediție limitată aurie

Scris de | 4 octombrie, 2023
Controllerul de Xbox Series este disponibil în ediție limitată aurie

Controller-ul de Xbox Series nu a suferit prea multe schimbări comparativ cu cel de pe generația precedentă de console, iar asta se datorează desgin-ului aproape perfect. Și dacă mi-a plăcut ceva la Microsoft, este că știu să facă ediții speciale ale acestui controller. Cea mai nouă este limitată și poartă denumirea de Gold Shadow Special Edition. Evident, este vorba despre un finisaj auriu foarte curat, cu niște accente întunecate care completează bine aspectul premium.

Xbox Gold Shadow Limited Edition Controller

Controller-ul Xbox Gold Shadow Special Edition nu este un finisaj nou, ci mai de grabă este o reîmprospătare al aspectului pe care-l ofereau gamepad-urile din seria Shadow de anii trecuți. Nuanța aurie este completată de un negru carbon care o face să iasă în evidență. Mai este auriu și D-Pad-ul, iar restul elementelor sunt negre. Desigur, noul controller este compatibil cu Xbox Series X|S, One, PC, telefoane și tablete prin intermediul conexiunii Bluetooth.

Această ediție limitată este parte a unei lansări mai mari, Microsoft având cel puțin alte opt ediții lansate doar în 2023. Ediția Gold Shadow va fi lansată pe 17 octombrie 2023 la prețul de 69.99€ – deci nu vorbim despre nici un fel de scumpire comparativ cu versiunea Standard a controller-ului de Xbox. Și se poate ca această versiune să fie printre ultimele pe care le vom primi pentru controllerul cu care ne-am obișnuit, întrucât Microsoft pregătește un model nou pentru refresh-ul generației actuale de console.

Etichete: