Jocul Marvel’s Iron Man va fi dezvoltat cu ajutorul fanilor

Scris de | 23 octombrie, 2023
Jocul Marvel’s Iron Man va fi dezvoltat cu ajutorul fanilor

Pentru dezvoltarea lui Marvel’s Iron Man, cei de la Motive Studios au ales Unreal Engine 5. Chiar dacă în trecut nu au mai lucrat cu acest motor grafic, pare că echipa de dezvoltare este fericită cu această alegere. Dacă este să ne luăm după motorul ales, toată treaba asta cu consiliul comunității și istoricul studioului, cred că putem privi cu ochi buni acest proiect. Iar dacă ești fan Marvel la fel ca și mine, te vei bucura să afli că și Wolverine va primi o adaptare sub formă de joc. La ăsta din urmă deja lucrează Insomniac Games, părinții ultimelor trei jocuri Spider-Man. Vești bune pentru Marveliști, vești foarte bune!

Nu-mi vine să cred că a trecut mai bine de un an de la ultima actualizare legată de Motive Studio. S-au întâmplat o mulțime de lucruri interesante de atunci! În ianuarie, am lansat remake-ul pentru legendarul Dead Space, care a fost lăudat de jucători și presă deopotrivă. Asta a fost o realizare mare pentru noi; ne-a oferit șansa de a arăta pasiunea, expertiza și angajamentul nostru pentru calitate în tot ceea ce facem. Chiar și în acest stadiu incipient al dezvoltării, am stabilit un Consiliu al Comunității pentru fanii Iron Man și Marvel; la fel ca și cu Dead Space, ei vor oferi feedback referitor la orice de-a lungul procesului de dezvoltare.

Patrick Klaus, General Manager, Motive Studio

Pentru dezvoltarea lui Marvel’s Iron Man, cei de la Motive Studios au ales Unreal Engine 5. Chiar dacă în trecut nu a mai lucrat cu acest motor grafic, pare că echipa de dezvoltare este fericită cu această alegere. Dacă este să ne luăm după motorul ales, toată treaba asta cu consiliul comunității și istoricul studioului, cred că putem privi cu ochi buni acest proiect. Iar dacă ești fan Marvel la fel ca și mine, te vei bucura să afli că și Wolverine va primi o adaptare sub formă de joc. La ăsta din urmă deja lucrează Insomniac Games, părinții ultimelor trei jocuri Spider-Man. Vești bune pentru Marveliști, vești foarte bune!

Etichete: , , ,