eMAG deschide Sneakers and Shoes Shop, încă un magazin online care oferă și produse de la ePantofi

Scris de | 31 octombrie, 2023
eMAG deschide Sneakers and Shoes Shop, încă un magazin online care oferă și produse de la ePantofi

eMAG continuă seria magazinelor de tip shop-in-shop online și lansează Sneakers and Shoes Shop dedicat încălțămintei adecvate fiecărui sezon și potrivit pentru fiecare membru al familiei. În noul shop, clienții eMAG regăsesc o gamă diversificată de peste 75.000 de produse din oferta proprie și a altor comercianți care vând pe eMAG Marketplace, de o sută de ori mai multe decât într-un magazin tradițional.

Gigantul spune că în oferta noului shop-in-shop se află de o sută de ori mai multe produse decât într-un magazin tradițional. de asemenea, 65% dintre produse sunt disponibile cu livrare gratuită prin Genius, iar datele arată că un client alocă lunar, în medie, 225 de lei pentru o comandă de încălțăminte de pe eMAG.

Sneakers & Shoes Shop este creat pe baza nevoilor clienților, care își doresc să descopere mai simplu și rapid produsele de care au nevoie, în orice anotimp: de la pantofi de ocazie la pantofi sport sau de la teniși pentru copii la ghete pentru zăpadă. În noul shop sunt prezente și produse din oferta altor comercianți precum ePantofi, unul dintre cei mai mari retaileri online din segmentul fashion din Polonia și România.

„Noul shop-in-shop cu o ofertă în continuă diversificare cu ajutorul sellerilor locali sau internaționali își propune să îi ajute pe clienți să descopere mai ușor produsele potrivite în funcție de sezon, buget și nevoi, de la branduri românești sau internaționale. Aproape jumătate de milion clienți au cumpărat încălțăminte de pe eMAG anul acesta și sperăm că, prin intermediul facilităților pe care le oferă, Sneakers & Shoes Shop va deveni magazinul preferat de încălțăminte al românilor”, a spus Simona Șahîn, demand director eMAG România. 

Clienții pot găsi în noul shop-in-shop o varietate de produse potrivite oricărui buzunar, dar și branduri cunoscute precum Nike, Puma, Skechers, Clarks sau Karl Lagerfeld. Cea mai mare parte din gama disponibilă poate fi livrată gratuit cu ajutorul serviciului Genius, folosit de peste 500.000 de clienți și disponibil în patru aplicații de shopping online- eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful.  

Sneakers and Shoes Shop este cel de-al patrulea shop-in-shop lansat de eMAG, după Dermato Shop, Drinks & Coffee Shop, Nutrition & Vitamins Shop.

Etichete: , , , , , ,