7 electrocasnice utile, disponibile la reducere de Black Friday la eMAG

Scris de | 10 noiembrie, 2023
7 electrocasnice utile, disponibile la reducere de Black Friday la eMAG

Dacă nu ați prins reducerile cele mai mari pentru produsele „vedetă” de la eMAG de dimineață, nu ar trebui să vă supărați, întrucât există în continuare destule oferte atractive în oferta magazinului online. Tot ce trebuie să faceți este însă să căutați puțin mai mult în oferta de produse și veți găsi cu siguranță câteva produse atrăgătoare. Iată ce electrocasnice mici și mari am recomanda din multitudinea de oferte.

Robot de aspirare TP-Link Tapo RV30 Plus

Acesta este un model de aspirator robot, lansat în urmă cu doar două luni pe piață. De Black Friday, acesta este redus cu 24% din prețul original de lansare, în versiunea cu recipient de golire și cu 30% în versiunea „standard”, doar cu stație de încărcare. La un preț 1.899 lei pentru modelul Tapo RV30 Plus, acesta este cel mai ieftin aspirator de acest gen cu recipient de golire de la u brand cu greutate, precum TP-Link.

Aspirator vertical Samsung Jet 60 Turbo

Dacă nu vreți să investiți într-un aspirator robot, sau casa nu permite instalarea unui astfel de model, și Samsung oferă un model foarte performant, din gama celor verticale, fără fir. Jet 60 Turbo beneficiază de o autonomie de 40 minute, putere de 410W și un recipient de 0,8 L. De asemenea, include în pachet trei capete de aspirare și vine la un preț special de 849 lei, redus cu 21% din prețul original de 1.087 lei.

Friteuza fara ulei Xiaomi Mi Smart Air Fryer

Unul dintre cele mai ieftine modele de air fryer din oferta eMAG este chiar cel de la Xiaomi, din gama Mi Smart. Acesta vine la un preț de 279 lei și beneficiază de o reducere de doar 50 lei din prețul original de 329 lei. Totuși, este o reducere de 15%, pentru un air fryer cu capacitate de 3,5 L și putere de 1.500W. Alte modele mai performante și mai mari sunt și semnificativ mai scumpe. Acesta pare genul de dispozitiv potrivit pentru cineva care locuiește singur, și nu are nevoie să gătească o cantitate mare de mâncare.

Gratar electric multifunctional Tefal Inicio Grill

Tot la capitolul electrocasnice pentru bucătărie este și acest grătar electric de la Tefal, cu preț de 175 lei, redus de la 200 lei. Reducerea nu este foarte mare, dar acest dispozitiv ar putea fi foarte util pentru gătirea rapidă a unor mâncăruri de tip grill, sau chiar a unor sendvișuri calde. Pentru o cameră de cămin, de exemplu, acest produs ar putea fi foarte practic.

Plita cu inductie, 8 functii, Akyta

Tot pentru o cameră de cămin ar putea fi recomandată și plita Akyta cu inducție. Aceasta are un cablu de alimentare de 5m și dispune de 8 funcții, pentru diferite tipuri de gătit sau încălzit.

Vitrina frigorifica STARCREST SBC-50BK

Un mini-frigider pentru doze de suc sau bere ar putea fi un cadou inedit pentru un gamer sau un student, pentru a avea tot timpul la îndemână o băutură rece lângă birou, în timpul sesiunilor de gaming sau de studii. Versiunea de 46 de litri costă doar 599 lei și are ușa exterioară din sticlă, putând vedea imediat ce băuturi sunt disponibile la interior. Poate fi încorporat și în mobila de bucătărie.

Purificator si umidificator 2-in-1 Philips AC2729/13

Philips reduce purificatorul său de aer 2-in-1, care poate să și umidifice atmosfera, de la 1.799 lei la 1.199 lei. Acesta include un filtru HEPA NanoProtect, filtru de carbon și poate acoperi o cameră de până la 40m2. De asemenea, este un dispozitiv smart, care se conectează la aplicația Air+.

Etichete: , , ,