Continuarea lui Cyberpunk 2077 va fi spectaculoasă grație Unreal Engine 5

Scris de | 15 noiembrie, 2023
Continuarea lui Cyberpunk 2077 va fi spectaculoasă grație Unreal Engine 5

Cyberpunk 2077 are până la urmă un happy ending și ceea ce părea cel mai mare fail din istoria gamingului, a devenit un joc foarte lăudat. Asta se datorează celor de la CD Projekt care nu au abandonat proiectul nici când acesta era într-o stare proastă, și nu doar c-au reușit să-l readucă pe traseu, dar l-au îmbunătățit și au lansat și un DLC single-player foarte reușit. Iar acum, cred că studioul are tot dreptul din lume să se gândească un sequel.

Într-un interviu acordat celor de la The Neon Arcade, lead quest designer-ul jocului, Pawel Sasko a vorbit despre continuarea lui Cyberpunk 2077 și cum aceasta va fi și mai ambițioasă datorită motorului grafic Unreal Engine 5. Munca la următorul joc a început, dar este în stadiu incipient. Echipa de bază care lucrează activ la acest proiect este formată din Pawel Sasko, regizorul Gabriel Amatangelo, regizorul narativ Igor Sarinski și designerul expert în quest-uri Sarah Gruemmer.

Vorbind despre Unreal Engine 5, motorul grafic care stă la baza acestui sequel, Pawel a spus că este o onoare să lucreze în el alături de Epic. Acesta susține că are în față atât o provocare, cât și o oportunitate de a crea ceva special, dat fiind că Unreal Engine 5 este un motor net superior celui folosit pentru Cyberpunk 2077. Și chiar dacă nu avem mai multe detalii, cred că putem să fim entuziasmați de modul în care va arăta Project Orion, numele de cod pe care-l poartă continuarea, doar pe baza a ce ne-a livrat studioul până acum.

Etichete: , ,