Continuarea lui Cyberpunk 2077 este în lucru!

Scris de | 9 octombrie, 2023
Continuarea lui Cyberpunk 2077 este în lucru!

CD Projekt Red a anunțat că mult-așteptata continuare pentru Cyberpunk 2077 este acum la stadiul de conceptualizare. După lansarea DLC-ului Phantom Liberty, producătorul este gata să-și încheie socotelile cu jocul, după ce l-au adus într-o formă de nerecunoscut comparativ cu stadiul în care s-a prezentat în perioada lansării. Sequel-ul poartă numele de cod Orion și în momentul de față, angajații studioului pun cap la cap nucleul jocului și stabilesc direcția în care vor să meargă cu acest proiect. Noul joc Cyberpunk este doar unul din noul val de lansări CDPR, care include și o trilogie The Witcher cu totul nouă.

Pentru dezvoltarea următorului joc bazat pe universul lui Cyberpunk 2077, compania a ales să pună la treabă o echipă locală din Polonia care îi va ajuta pe angajații studioului din Statele Unite ale Americii. Iar dacă vă întrebați, da, o parte dintre angajații de bază care au lucrat la primul joc au început deja munca la proiectul Orion, așa că ne putem aștepta la actualizări specifice studioului. Sper că CDPR va păstra transparența în legătură cu această continuare, mai ales după lecțiile grele pe care le-a primit odată cu lansarea primului joc.

Bine, acum să nu credeți că următorul Cyberpunk 2077 (2078?!) va fi lansat mâine – poimâine, fiind vorba despre un proiect de care ne mai despart cel puțin cinci ani. Cu toate astea, cred că vom primi o lansare finisată mult mai bine decât cea din iarna lui 2020, de la o echipă care a reușit; o echipă care a transformat unul dintre cele mai mari eșecuri din istoria recentă a gamingului, într-unul dintre cele mai populare și apreciate jocuri de pe Steam, PlayStation și Xbox. Ce o să facem până se lansează? Păi avem DLC-ul Phantom Liberty de terminat, iar cu ceva noroc am putea vedea și GTA 6 lansat până atunci… ăla sigur ne-ar ține ocupați.