Cyberpunk 2077: Phantom Liberty se lansează pe 26 septembrie

Scris de | 13 iunie, 2023
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty se lansează pe 26 septembrie

Summer Game Fest 2023 a inclus câteva anunţuri interesante de jocuri, dar şi prezenţa unor actori mari. Nicolas Cage a apărut pentru a vorbi despre rolul său din Dead by Daylight, iar Keanu Reeves pentru a prezenta trailerul jocului Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Avem în sfârşit şi data sa de lansare.

Keanu Reeves îşi reia rolul Johnny Silverhand şi în acest expansion, dar celălalt nume mare din joc este Idris Elba. În Phantom Liberty Johnny şi V realizează o misiune periculoasă de spionaj, iar Idris este un agent secret. De această dată ajungem în Dogtown, o nouă zonă din Night City, acolo unde trebuie să îl salvăm pe preşedintele New United States of America.

Reeves a promis că vom vedea twist-uri, secrete şi multe quest-uri. În trailer se aude şi vocea unui personaj care spune că ştie de bomba cu ceas din capul lui V, dar şi că îi poate salva viaţa cumva. Pentru a îl ajuta totuşi trebuie să îl extragă pe preşedintele SUA. Phantom Liberty o să ajungă în septembrie şi pe PC şi pe PS5 şi pe Xbox-urile noi.

Nu va sosi pe PS4 şi Xbox One, pe care jocul original a debutat dezastruos, iar pe PS4 s-a lăsat chiar cu refund. DLC-ul va aduce noutăţi la nivel de skill tree şi perk-uri, regândite de la zero, plus noi vehicule de luptă şi noi secvenţe de urmăriri cu maşini. AI-ul a fost şi el upgradat şi poliţia a fost regândita, cu multiple niveluri şi arhetipuri de inamici. Dog Town va fi diferit de Night City.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Engadget