Idris Elba soseşte în Cyberpunk 2077, odată cu DLC-ul Phantom Liberty

Scris de | 14 decembrie, 2022
Idris Elba soseşte în Cyberpunk 2077, odată cu DLC-ul Phantom Liberty

Au fost anunţate numeroase jocuri la The Game Awards 2022, dar unul dintre cele mai aşteptate momente a fost prezentarea primului mare DLC Cyberpunkt 2077. Se numeşte Phantom Liberty şi îl are pe Idris Elba în prim plan.

Idris se alătură distribuţiei după multă muncă de motion capture şi îl joacă pe Solomon Reed, un agent FIA pentru organizaţia NUSA, vital pentru noua poveste. Avem de-a face cu un soi de thriller cu spioni în Night City, cu multă intrigă politică şi asasinate.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty se va lansa în 2023, iar CD Projekt Red a dezvăluit primele detalii despre DLC. Keanu Reeves revine în rolul lui Johnny Silverhand, în vreme ce unii încă speră să îl vadă pe Jackie revenind cumva. DLC-ul va fi disponibil doar pe consolele noi, PS5 şi Xbox Series S şi X, dar şi PC. Cine are PS4 e lăsat în urmă.

Nu ştim încă preţul acestui DLC, dar e sigur că nu va fi gratuit. CDPR nu trebuie subestimată, având super DLC-uri numite Hearts of Stone sau Blood & Wine pentru Witcher 3, foarte apreciate de public. Poloneziii sunt generoşi cu cantitatea de content nou, asta e sigur. Au adus chiar şi mecanici noi şi o sumedenie de quest-uri.

Cyberpunk a început să câştige din nou hype datorită serialului anime de pe Netflix „Cyberpunk Edgerunners”, care a fost foarte bine primit.

Etichete: , , ,

Sursa: mysmartprice