Portal 2 primește o expansiune single-player gratuită la începutul anului viitor

Scris de | 20 noiembrie, 2023
Portal 2 primește o expansiune single-player gratuită la începutul anului viitor

Exista o vreme în care Valve încă lansa jocuri, și când o nouă creație a studioului lovea piața, știai că o să fie un super joc. Portal 2 este exemplul perfect, fiind jocul cu cea mai mare notă de pe Steam în momentul de față. Și pe bună dreptate, fiind unul dintre cele mai originale jocuri din punct de vedere al premisei. Dar la fel ca și cu orice altă franciză de la Valve, nu am primit niciodată un al treilea joc din serie așa că fanii au luat problema în propriile mâini.

Faceți cunoștință cu Portal: Revolution, o campanie prequel dezvoltată de un studio format din fani cu bine-cuvântarea celor de la Valve. Expansiunea va include o poveste cu durata de opt ore, plasată înainte de evenimentele din Portal 2. Vom face cunoștință cu personaje noi, printre care și un companion numit Stirling. Misiunea ta este să readuci laboratoarele Aperture la gloria de altă dată. Conform studioului Second Face Software, povestea este completă în proporție de 99% și va oferi 40 de puzzle-uri complet noi, altărui de o componentă narativă cu voci înregistrate profesional și tot ce te-ai aștepta de la un DLC oficial.

Gameplay-ul nu va fi mai greu decât cel din Portal 2, iar studioul promite că vei avea și un tutorial care te învață tot felul de trucuri. Puzzle-urile create de Second Face Software au fost testate cu mare atenție, astfel orice jucător le poate rezolva fără prea mari eforturi. Partea cea mai tare este că Portal: Revolution va fi lansat sub forma unui mod gratuit pentru jocul de bază pe data de 5 ianuarie 2024. Asta înseamnă că tot ce trebuie să faci ca să-l joci gratuit este să ai deja Portal 2 pe contul de Steam – și la cât de des a fost disponibil gratuit sau la 1€, mă îndoiesc că asta va fi o problemă.

Etichete: ,