Adio Social Club, bun venit Rockstar Games Launcher!

Scris de | 24 noiembrie, 2023
Adio Social Club, bun venit Rockstar Games Launcher!

Era anul 2008, iar GTA IV debuta alături de o platformă numită Social Club. Aceasta avea rolul de a-ți extinde experiența de joc prin implementarea unui sistem de prieteni, achievementu-uri și alte funcții utile. Din păcate, aplicația nu prea a prins, și de-a lungul timpului a devenit destul de agasantă, în special pentru gamerii pe PC. Dar zilele acesteia sunt numărate; faceți cunoștință cu Rockstar Games Launcher. Schimbarea vine înainte de anunțul oficial al lui Grand Theft Auto 6 și pare că pregătește terenul pentru marea lansare.

Se pare că cei de la Rockstar au actualizat site-ul Social Club, eliminând toate referințele la vechiul nume al platformei, ca mai apoi să le înlocuiască cu noua denumire de Rockstar Games Launcher. Singura rămășiță a vechiului Social Club este în URL-ul site-ului, dar mai mult ca sigur urmează ca și acesta să fie schimbat. Nu există un motiv clar pentru această schimbare, dar este evident că are legătură cu mult-așteptatul anunț. Mă gândesc că după atâția ani, au înțeles și cei de la Rockstar că Social Club mai mult încurca decât ajuta, așa că au decis să ia măsuri.

Acum nu mai rămâne decât să așteptăm până când Rockstar Games Launcher primește primele actualizări pentru a vedea ce este nou. În momentul de față, platforma funcționează fix la fel ca Social Club, oferindu-ți statistici despre activitatea din joc, indiferent că este vorba despre story-mode sau multiplayer, îți permite să creezi grupuri de prieteni și să interacționezi cu aceștia în joc. Și la ce așteptări avem cu toții de la Grand Theft Auto 6, nici nu mă miră că echipa din spatele jocului vrea ca totul să fie perfect, până la ultimul detaliu.

Etichete: , , ,