Sezonul 2 din Twisted Metal a fost anunțat oficial

Scris de | 11 decembrie, 2023
Sezonul 2 din Twisted Metal a fost anunțat oficial

Sony a început de ceva vreme să aducă francize legendare din lumea jocurilor video în lumea filmelor și a serialelor. Am văzut Uncharted și Gran Turismo la cinema, iar povestea lui The Last of Us a fost la fel de bună și transpusă în serialul de pe HBO Max. Însă una dintre surprizele cele mai plăcute din tolba ăstora de la Sony a fost Twisted Metal, un serial creat alături de Peacock, care este disponibil în România pe platforma celor de la HBO. Primul sezon a obținut un rating de 94% din partea audienței pe Rotten Tomatoes, ceea ce i-a determinat pe cei de la Peacock să anunțe în mod oficial cel de-al doilea sezon.

Vestea a venit în cadrul evenimentului The Game Awards, atunci când starul show-ului, Anthony Mackie a urcat pe scenă ca să anunțe câștigătorul titlului „Best Ongoing Game”. Acesta le-a mulțumit fanilor și a confirmat faptul că Twisted Metal se întoarce:

Datorită fanilor noștri incredibili, Twisted Metal revine pentru al doilea sezon pe Peacock – deci turați motoarele pentru că plecați într-o altă aventură cu John Doe.

Mai curios este faptul că Twisted Metal nu a fost promovat prea mult. Cel puțin în România, nu am văzut niciun material promoțional, iar serialul l-am descoperit în timp ce căutam ceva nou pe HBO Max. Cu toate astea, a fost un adevărat succes printre fani, chiar dacă criticii nu au fost la fel de încântați de el. Primul sezon reprezintă doar o introducere în lumea serialului, care este bazat pe o franciză de jocuri cu mașini care se concentrează pe demolition derby-uri. Deci ne putem aștepta ca sezonul doi din Twisted Metal să fie plin de acțiune, mașini și explozii.

Etichete: , ,