Primele imagini: cum vor arăta Honor Magic6 Pro și ediția Porsche Design

Scris de | 18 decembrie, 2023
Primele imagini: cum vor arăta Honor Magic6 Pro și ediția Porsche Design

Următorul flagship de la Honor, modelul Magic6, a apărut în primele imagini neoficiale pe internet, în două variante. Unul este Magic6 Pro, modelul pe care îl vom vedea, cel mai probabil, în această primăvară, iar celălalt este Magic 6 Porsche Design, o ediție specială realizată în parteneriat cu divizia de design a producătorului german de automobile. Acesta din urmă ar fi primul produs rezultat în urma parteneriatului anunțat recent între cele două companii.

Honor Magic6 Pro va adopta un design ciudat pentru insula camerelor foto

Se pare că Honor chiar dorește să fie noul „Huawei”, după ce s-a separat de compania-mamă în urmă cu mai bine de trei ani. Huawei a avut un parteneriat de lungă durată cu Porsche Design în urma căruia au fost lansate multiple smartphone-uri din gama Mate și câteva smartwatch-uri, iar acum Honor Magic6 va continua această „tradiție” Porsche Design în domeniul smartphone-urilor.

Telefonul în ediție specială va avea un design diferit față de modelul „tradițional”. Capacul de pe spate ar putea fi unul în două tonuri, cu o nuanță de gri închis și un roșu închis, iar insula camerelor este diferită. Acestea sunt încadrate într-un cerc pe orizontală, față de poziționarea în formă de triunghi pe care am văzut-o pe Honor Magic5 Pro în primăvara anului curent.

Magic6 Pro-ul, în schimb, continuă în direcția în care a pornit Magic5 Pro, însă insula de camere pare să adopte un design neobișnuit. Rama acesteia are gradații în imaginile care au ajuns pe internet, sugerând un soi de design de vitezometru. Poate că în materialele de marketing faptul că Magic6 Pro va face fotografii rapide este un punct important de discuție, însă să ai un astfel de design permanent pe telefon nu pare să fie ceva ce un public larg ar aprecia. Producătorii de smartphone-uri high-end din zona „mainstream” încearcă să vină cu design-uri cât mai „cuminți” pentru a se adresa cât mai multor tipuri de utilizatori.

Conform informațiilor neoficiale disponibile în prezent, seria Honor Magic6 va integra patru modele. Un Lite, care a fost deja anunțat și lansat (care este doar un Honor X9b cu alt branding), alături de Honor Magic 6 „standard”, Pro și Ultimate. Așa cum am văzut în trecut, nu ne așteptăm ca modelul Ultimate să fie lansat și în Europa.

Modelul Pro este așteptat cu un ecran QHD și cu o cameră de selfie duală, cu decupaj în formă de pastilă, similar cu Dynamic Island de pe iPhone. Se pare că Honor ar urma să lanseze conceptul de „Smart Island” pentru notificări și alte funcții rapide, la fel cum întâlnim pe iOS. Desigur, telefonul va fi bazat pe Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm, cel mai puternic procesor de mobil din prezent.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina