Oppo Find X7 și X7 Pro apar într-o imagine „oficială”, fără cameră octogonală

Scris de | 19 decembrie, 2023
Oppo Find X7 și X7 Pro apar într-o imagine „oficială”, fără cameră octogonală

Cel mai nou „leak” despre Oppo Find X7 Pro sugerează că telefonul va avea un design ceva mai „cuminte” decât ne așteptam pe baza informațiilor care au ajuns pe internet în urmă cu ceva vreme. Se pare că cele două modele, Find X7 și X7 Pro nu vor adopta acea insulă de cameră octogonală, ci vor continua în direcția pornită anul trecut de seria X6, cea care a rămas exclusivă Chinei. Acum că am văzut o integrare mai mare între Oppo și OnePlus, sunt probabil șanse mici să vedem un Find X7 Pro pe piața din Europa.

Flagship-urile Oppo pentru 2024 vor avea un design „cuminte”

Imaginea, publicată de leaker-ul Max Jambor, dezvăluie design-ul final al modelelor Oppo X7 și X7 Pro. Acestea pot părea similare la o primă vedere, însă cei care sunt mai atenți pot vedea câteva diferențe la nivelul camerelor foto din această imagine.

Oppo X7 Pro este modelul care are capacul de pe spate acoperit cu imitație de piele albastră, care include patru module de cameră. Avem două camere „obișnuite”, probabil wide și ultrawide, alături de două camere cu zoom, ambele cu obiective periscopice, lucru evidențiat de decupajele „pătrate” de pe insula circulară. Modulul de cameră este similar în design cu cel de pe OnePlus Open/Find N3, cu logo-ul Hasselblad în dreapta și un blitz separat, poziționat în colțul dispozitivului.

Modelul Find X7 „standard” pare să fie echipat cu doar trei camere, dintre care doar una este cu zoom periscopic. Unul dintre modulele de cameră este înlocuit pe acest model cu ceea ce ar putea fi un blitz sau un spectometru. Acest model este prezentat cu piele vegană de culoare portocalie.

Modelul cu sistem de camere octogonal ar putea fi o variantă „Ultra”, care nu apare în imagine. Acela ar primi un sistem de camere identic cu varianta Pro, adică toate cu senzori de 50 megapixeli. Senzorul principal ar putea fi Sony LYT9900, în timp ce camerele cu zoom 3x și 6x ar putea folosi senzori Sony IMX890.

Varianta Find X7 standard ar avea o cameră mai „modestă”, similară cu cea de pe OnePlus Open: Senzor LYT808 de la Sony de 50 megapixeli, un ultrawide de 50 megapixeli și zoom 3x bazat pe un senzor OmniVision OV64B. Informațiile legate de camere au fost publicate de către Digital Chat Station, leaker chinez de pe Weibo.

Etichete: , , ,