Samsung lansează Self-Repair în România, programul prin care poți comanda piese originale pentru telefoane

Scris de | 20 decembrie, 2023
Samsung lansează Self-Repair în România, programul prin care poți comanda piese originale pentru telefoane

Samsung anunță că adaugă noi modele de smartphone-uri în programul său de reparații acasă și că extinde programul „Self-Repair” și în câteva țări noi din Europa. România este astfel pentru prima dată inclusă în acest program, și putem încă de la început să comandăm piese pentru cele mai recente telefoane ale companiei, chiar și pentru cele pliabile. Asta pentru că, pentru prima dată de la debutul acestei inițiative, Samsung permite utilizatorilor de pliabile să și le repare acasă, fără să apeleze la un service.

Samsung extinde Self-Repair în 30 de țări noi, printre care se află și România

Programul Self-Repair, lansat în 2022 în SUA, s-a extins mai întâi în America de Sud și Coreea de Sud, iar apoi în câteva țări din Europa. Disponibil deja în Belgia, Franța, Germania, Italia, Țările de Jos, Polonia, Spania, Suedia și Marea Britanie, programul este acum extins și în Albania, Andorra, Austria, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Elveția, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Irlanda, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Monaco, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Portugalia, , Serbia, Slovacia, Slovenia și România.

Utilizatorii din aceste țări pot comanda piese precum ecrane, capace de sticlă, port-uri de încărcare, difuzoare, tăvițe pentru SIM sau butoane pentru telefoanele lor Galaxy. Programul Self-Repair include și tablete, dar și laptop-uri, în regiunile în care acestea sunt vândute. În România nu există Galaxy Book într-o manieră oficială.

Care telefoane și tablete Samsung sunt incluse în programul Self-Repair

Samsung oferă piese pentru reparații în regim propriu pentru ultimele câteva generații de telefoane high-end, cele mai noi pliabile și cele mai noi tablete. Faptul că există însă și un telefon din gama „entry” nouă, Galaxy A05s, sugerează că vor fi adăugate rapid și cele mai noi modele mid-range, cele care vor apărea în 2024. Noul Galaxy S23 FE, lansat în urmă cu doar câteva săptămâni, este, de asemenea, inclus în acest program.

Cele mai recente modele pliabile, Galaxy Z Fold5 și Flip5, sunt primele de acest gen integrate în acest program.

Smartphone-uri

  • Galaxy S20, S20+, S20 Ultra       
  • Galaxy S21, S21+, S21 Ultra       
  • Galaxy S22, S22+, S22 Ultra       
  • Galaxy S23, S23+, S23 Ultra
  • Galaxy S23 FE   
  • Galaxy Z Flip5, Z Fold5   
  • Galaxy A05s

Tablete

  • Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra
  • Galaxy Tab S9 FE, S9 FE+
  • Galaxy Tab A9, A9+

Etichete: , , ,

Sursa: Samsung