Toate imaginile cu telefoanele Galaxy S24, scăpate pe internet

Scris de | 21 decembrie, 2023
Toate imaginile cu telefoanele Galaxy S24, scăpate pe internet

Față de alți ani, Samsung pare că nu reușește să își protejeze destul de bine secretele înainte de lansarea seriei Galaxy S24. La doar câteva zile după o scurgere de informații de proporții, care a dus la publicarea majorității imaginilor de presă cu telefoanele, avem acum 100 de fotografii oficiale cu cele trei modele Galaxy S24, în toate variantele de culoare și din toate unghiurile posibile. Nu mai există nicio urmă de îndoială că acestea vor fi noile flagship-uri Samsung pentru anul 2024.

Cum arată modelele Galaxy S24

Galaxy S24 și S24+ aduc schimbări la nivelul ramei metalice, acesta fiind, pentru prima dată plată, similară cu cea de pe iPhone. Practic, dacă ai pune o „insulă dinamică” pe ecran și ai încadra camerele într-un pătrat, Galaxy S23 și S23+ ar arăta exact ca un iPhone. Acest lucru ar putea fi considerat un avantaj, pentru a atrage fanii iPhone care preferau design-ul mai plat în defavoarea celui rotunjit care se regăsea pe Samsung-uri în trecut.

Galaxy S24 Ultra este, în schimb, în mare parte același telefon de anul trecut, dar cu paneluri din sticlă complet plate. Acesta face și trecerea de la aluminiu „armor” la titan, material introdus recent și pe seria iPhone 15 Pro. Acest material ar trebui să vină atât cu avantajul rezistenței mai bune la șocuri mecanice și zgârieturi, dar și cu greutate redusă. 

Noua serie de flagship-uri ar putea veni și cu vești proaste, în special pentru utilizatorii din Europa. Se pare că Samsung va adopta din nou strategia cu două tipuri de procesoare, cu Exynos în majoritatea regiunilor și Snapdragon 8 Gen 3 în SUA și, probabil, China. 

Alte upgrade-uri ar putea veni la nivelul camerelor foto, de pe Ultra, pentru senzorul principal și pentru camerele cu zoom. Modelele „standard” ar putea folosi același sistem de camere pe care îl folosesc deja de aproape trei ani. 

Lansarea va avea loc în cadrul unui eveniment Galaxy Unpacked, care este așteptat în a treia săptămână din ianuarie.

Etichete: , ,