Cum ascunzi jocurile de pe Steam de prietenii tăi

Scris de | 22 decembrie, 2023
Cum ascunzi jocurile de pe Steam de prietenii tăi

Valve a anunțat o nouă funcție de privacy pentru Steam, ce va permite jucătorilor să aleagă dacă vor ca jocurile pe care le cumpără sau le dețin deja să fie vizibile pentru prietenii lor de pe platformă. Aceasta este deja disponibilă pentru beta testerii Steam, astfel că aceștia pot selecta deja jocurile pe care vor să le țină ascunse.

Un joc poate fi „trecut pe privat” din trei locuri diferite – fie din coșul de cumpărături, fie din lista ta de jocuri dintr-un browser de web, sau direct din clientul de Steam. Nu e foarte greu să îți imaginezi de ce ai vrea să treci anumite jocuri pe privat: Steam are pe platforma sa o mulțime de jocuri pentru adulți și cu siguranță unii dintre cei care le joacă nu vor vrea să știe toți prietenii lor asta. Asta, sau poate cuiva îi e rușine că a renunțat la Witcher 3 după 30 de minute.

Pe lângă această funcție, noul beta pentru Steam vine cu încă două update-uri pentru coșul de cumpărături: posibilitatea de a adăuga mai multe jocuri odată pe care să le faci cadou prietenilor tăi și introducerea unui singur coș de cumpărături pentru toate device-urile.

Etichete: , , ,

Sursa: Steam is going to let you hide the games you don’t want your friends to see