OnePlus Buds 3 au fost lansate la un preț accesibil

Scris de | 8 ianuarie, 2024
OnePlus Buds 3 au fost lansate la un preț accesibil

Anul 2024 a început tare pentru OnePlus, producătorul chinez lansând deja primul flagship de pe anul acesta. Este vorba despre OnePlus 12R, sau Ace 3 după cum este numit în China. Deși lansarea telefonului este subiectul cel mai hot când ne raportăm la acest producător, nici cu căștile pe care le-au lansat alături de noul dispozitiv nu mi-e rușine. Este vorba despre OnePlus Buds 3, niște căști in-ear wireless cu active noise-cancelation și tehnologie dual-drivers, toate astea la un preț accesibil, care are potențialul să facă din aceste căști alegerea cea mai bună în categoria lor de preț.

Caracteristica principală al noilor OnePlus Buds 3 este sistemul dual-driver, o tehnologie pe care o regăsim și pe OnePlus Buds Pro, modelul cel mai de preț al producătorului. Noile căști pot să anuleze zgomote de fond de până la 49dB, iar la fel ca și pe modelul Pro ai de ales din mai multe niveluri de noise cancelling. Pot spune din experiență (folosesc OnePlus Buds Pro ca daily driver de când au fost lansate) că ANC-ul funcționează bine, făcând o treabă bună chiar și la metrou.

Partea cea mai bună la OnePlus Buds 3, pe lângă specificațiile chiar bune, este prețul. Am spus că vorbim despre o pereche de căști accesibilă, iar la 65$, ori vreo 300-350 RON atunci când vor debuta pe piața din România. Momentan căștile sunt disponibile doar la pre-comandă în China. Nu a fost anunțată o dată de lansare la nivel global, dar sunt sigur că vom auzi mai multe pe măsură ce noul telefon flagship al producătorului își va face apariția și în magazinele locale.

Etichete: