Emisiunea connect revine la Prima TV cu cele mai noi tehnologii lansate la CES 2024 Las Vegas

Emisiunea connect - 16 decembrie 2023

Iată că s-a schimbat anul, a trecut și Consumer Electronics Show de la Las Vegas, iar connect revine în forță pe micile ecrane începând cu această sâmbătă, la ora obișnuită, de la 11:30 dimineața. De asemenea, reluarea se va menține și ea pe același slot orar de până acum, adică de la 10:30 în fiecare duminică.

Consumer Electronics Show 2024 s-a încheiat, iar Claudiu Râpan și Cătălin Nițu de la connect au fost la fața locului pentru a vedea cele mai noi tehnologii care au fost prezentate în premieră mondială. Au văzut foarte multă Inteligență Artificială, mașini electrice autonome, dar și multe dispozitive smart home, subiecte pe care emisiunea connect le va trata începând din această sâmbătă.

Cum arata primul televizor transparent din lume? Cum se prezintă mașina cu PlayStation 5 integrat la bord? Ce aduce nou robotul personal de la Samsung, care are rolul de a-ți organiza viața de zi cu zi? Aceste întrebări își vor găsi răspunsul în cadrul emisiunii, dar și pe canalul nostru de YouTube connect Romania, acolo unde veți găsi reportaje mai pe larg de la Las Vegas.

De asmenea, în cadrul episodului de mâine al connect vom vorbi și despre telefoanele mid-range, și despre cel mai nou Honor lansat, Magic6 Lite, unul dintre cele mai rezistente smartphone-uri existente pe piață la ora actuală.