Xiaomi lansează un nou smartwatch, precum și căștile din seria Redmi Buds 5

Scris de | 23 ianuarie, 2024
Xiaomi lansează un nou smartwatch, precum și căștile din seria Redmi Buds 5

Alături de anunțul noii sale game de telefoane, Redmi Note 13, Xiaomi a anunțat astăzi și trei noi dispozitive în gama de wearables: Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro și Redmi Buds 5.

Redmi Watch 4

Redmi Watch 4 are un display AMOLED de 1,97 inchi, fiind cel mai mare smartwatch de format pătrat lansat de Redmi. Are o ramă din aliaj de aluminiu și este primul smartwatch Redmi cu o coroană rotitoare din oțel inoxidabil OTS, pentru a fi mai ușor de folosit. Tot în acest scop, Redmi Watch 4 are un mecanism de eliberare rapidă complet nou, pentru schimbarea curelelor.

Redmi Watch 4 are la interior un senzor PPG cu patru canale, pentru o acuratețe îmbunătățită a monitorizării ritmului cardiac și a saturației de oxigen din sânge. Vor exista peste 150 de moduri sportive, inclusiv șase activități ce pot fi recunoscute automat. Printre funcții se mai numără și posibilitatea apelurilor Bluetooth. Ceasul Redmi Watch 4 este disponibil cu o ramă Obsidian Black sau Silver Grey, plus o curea care se potrivește, sau cu opțiuni la alegere de curele colorate Pastel Purple, Dark Cyan sau Mint Green.

Redmi Buds 5 Pro și Redmi Buds 5

Redmi Buds 5 Pro oferă suport LDAC, cel mai bun codec Bluetooth pentru conectivitate wireless a căștilor. Cu o anulare activă a zgomotului (ANC) de până la 52dB, Redmi Buds 5 Pro oferă o alegere între trei moduri ANC, un mod AI adaptiv și trei moduri suplimentare de transparență, care ajută utilizatorii să comute între moduri, în funcție de scenariile în care folosesc căștile. Căștile au și cinci profiluri EQ diferite și suportă până la 10 ore de redare continuă și până la 38 de ore de utilizare constantă, cu tot cu carcasă. Redmi Buds 5 Pro sunt disponibile în Midnight Black și Aurora Purple.

Redmi Buds 5 au un ANC de până la 46dB, cu trei moduri. Există și trei moduri de transparență, iar căștile oferă până la 10 ore de redare continuă și până la 40 de ore de utilizare atunci când sunt asociate cu carcasa lor de încărcare. Aceste căști sunt disponibile în trei culori: Black, White sau Sky Blue. Carcasa vine cu un exterior mat și un interior lucios.

Seria Redmi Buds 5 acceptă utilizarea aplicației Xiaomi Earbuds, care este compatibilă cu o o mulțime de tipuri de smartphone-uri. Cu această aplicație, te poți juca cu mai multe setări, cum ar fi anularea personalizată a zgomotului, anularea inteligentă a zgomotului ambiental, reglaj EQ personalizat și altele.

Prețuri și disponibilitate

• Redmi Watch 4 este disponibil în variantele Silver Gray și Obsidian Black, alături de curele asortate, la prețul recomandat de vânzare de 599 Lei.

• Redmi Buds 5 Pro sunt disponibile în variantele Midnight Black și Aurora Purple, la prețul recomandat de vânzare de 399 Lei.

• Redmi Buds 5 sunt disponibile în variantele Black, White și Sky Blue, prețul recomandat de vânzare de 229 Lei.

Mai multe detalii despre noile accesorii, precum și despre gama Redmi Note 13, pot fi găsite pe site-ul Xiaomi.

Etichete: , , , , , , ,