NVIDIA a lansat GeForce RTX 4070 Ti SUPER: Cât de performantă e și la ce preț sosește în magazinele din România

Noile plăci video GeForce RTX 4070 Ti SUPER sunt acum disponibile, iar alături de ele a fost lansat și un nou driver Game Ready. Acesta vine cu suport pentru o nouă funcție, RTX Video HDR. Noi jocuri primesc upgrade cu DLSS, iar printre acestea se numără Enshrouded, Like A Dragon: Infinite Wealth, TEKKEN 8 și Suicide Squad: Kill the Justice League.

GeForce RTX 4070 Ti SUPER este disponibilă acum

NVIDIA a intrat în 2024 cu trei plăci video GeForce RTX 40 SUPER, care au fost anunțate la CES. Săptămâna trecută GeForce RTX 4070 SUPER a ajuns pe rafturi, iar de astăzi GeForce RTX 4070 Ti SUPER este disponibil. 

Gamerii pot achiziționa un GeForce RTX 4070 Ti SUPER chiar acum de la ASUS, Gigabyte, MSI,  PNY sau Zotac, printre altele. 

GeForce RTX 4070 Ti SUPER este disponibil acum la un preț recomandat de 4399 RON. Aceasta dispune de mai multe nuclee și mai multă memorie, ajungând la 16GB, acompaniați de 256 biți de memorie bus. E numai bună pentru a te juca la rezoluție 1440p și poate ajunge chiar și la 4K. GeForce RTX 4070 Ti SUPER este de 1.6X mai rapidă decât GeForce RTX 3070 Ti și de 2.5X mai rapidă cu DLSS 3.

Pentru a susține lansarea, NVIDIA a lansat și un nou driver Game Ready. 

Enshrouded, Like A Dragon: Infinite Wealth, TEKKEN 8, și Suicide Squad: Kill the Justice League primesc upgrade cu DLSS

Adopția RTX continuă, iar în acest moment există peste 500 de jocuri și aplicații accelerate de RTX. Săptămâna aceasta noi titluri primesc DLSS.

  • Enshrouded – a fost lansat ieri în Early Access, iar gamerii GeForce RTX pot activa imediat DLSS 2 pentru a accelera numărul de cadre pe secundă cu până la 93%, în medie, la 4K, cu setări maxime.
  • Like a Dragon: Infinite Wealth – se lansează pe 26 ianuarie cu DLSS 3
  • TEKKEN 8 – se lansează pe 26 ianuarie cu DLSS 2
  • Suicide Squad: Kill the Justice League – se lansează pe 2 februarie cu ray tracing, DLSS Super Resolution, și DLAA
  • Diablo IV Season of the Construct, disponibil acum.  Diablo IV are suport pentru DLSS 3 și NVIDIA Reflex, și a anunțat un upgrade cu ray tracing în martie.