Galaxy Z Flip6 ar putea primi un upgrade mult așteptat de fani

Scris de | 31 ianuarie, 2024
Galaxy Z Flip6 ar putea primi un upgrade mult așteptat de fani

Samsung a lucrat în ultimii câțiva ani pentru a adresa problemele pe care utilizatorii le-au identificat în linia sa de smartphone-uri pliabile, iar generația Galaxy Z 5 a rezolvat cam toate plângerile majore. O singură problemă ar mai fi în cazul lui Galaxy Z Flip5, care deși are o baterie mai mare decât în trecut, aceasta nu are o capacitate demnă de un smartphone flagship. Galaxy Z Flip6 ar putea rezolva chiar și această ultimă problemă, conform noilor zvonuri.

Samsung pregătește încă un upgrade de baterie pe Galaxy Z Flip6

Flip5 a venit cu un ecran exterior mai mare, care poate rula versiuni mai simple ale aplicațiilor principale, îmbunătățind astfel experiența de utilizare, chiar și cu ecranul principal închis. De asemenea, la fel ca Fold5, acest model a venit cu o balama nouă, care permite închiderea completă a dispozitivului, fără spațiu între cele două jumătăți. Cel mai probabil, următorul model nu va mai primi îmbunătățiri la fel de mari în 2024.

Conform publicației olandeze Galaxy Club, Galaxy Z Flip6 va fi livrat, pentru prima datăcu o baterie de 4.000 mAh, cu 300 mAh mai mult decât modelul din generația trecută. Desigur, această baterie va fi împărțită în două, fiecare fiind integrată în câte o jumătate a telefonului. Cu o capacitate atât de mare, Flip6 ar fi comparabil în materie de baterie  cu Galaxy S24 „standard” modelul „mic” al noii serii de flagship-uri. Desigur, ne așteptăm ca autonomia să difere între cele două variante.

În primul rând, Galaxy Z Flip6 ar avea un ecran mai mare, de 6,7”, deci consumul de energie ar putea fi mai mare. De asemenea, ecranul exterior ar putea consuma la rândul său mai multă baterie decât S24, întrucât ești încurajat să interacționezi cu el mai des.

Din fericire, Galaxy Z Flip5 avea deja o autonomie mai mult decât decentă, care putea depăși o zi de utilizare normală, iar Flip6 va reprezenta un upgrade față de acela. Rămâne de văzut dacă și alte componente vor primi un upgrade care să ducă la un consum mai mare de energie, în special la nivelul ecranelor. Un upgrade foarte necesar pe dispozitivele pliabile de la Samsung este la nivelul sistemelor de camere, care au cam rămas în urmă față de concurența din piață.

Modelele Galaxy Z Flip6 și Fold6 sunt așteptate în această vară, probabil în iulie sau iunie.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024