Huawei Pocket 2 se lansează mâine, 22 februarie

Scris de | 21 februarie, 2024
Huawei Pocket 2 se lansează mâine, 22 februarie

Huawei se pregătește să lanseze un nou telefon pliabil, de tip flip. Urmașul lui Huawei Pocket se numește Huawei Pocket 2 și se va lansa mâine, 22 februarie, conform unei postări a companiei de pe profilul său de Weibo. Data de lansare a fost aleasă cu bună știință, bineînțeles: al doilea telefon flip al Huawei, lansat pe 22, în cea de-a două lună a anului.

Imaginea folosită drept teaser confirmă practic renderele scăpate pe internet în ultima perioadă. Astfel, Huawei Pocket 2 va avea din nou un design cu două cercuri pe spate, unul pentru camere, și celălalt rezervat pentru ecranul exterior. Acestea sunt poziționate unul sub celălalt.

Sosirea telefonului este ceva mai rapidă decât se așteptau unii, existând inițial zvonuri că noul Huawei Pocket se va lansa în același timp cu seria de flagship-uri Huawei P70. Cel mai interesant lucru este că, spre deosebire de alte telefoane unde cunoaștem până și cele mai irelevante specificații înainte de lansare, despre Huawei Pocket 2 nu se știu momentan prea multe. Iar lansarea este mâine!

Tot ce cunoaștem momentan despre cel mai nou telefon pliabil al gigantului din Shenzhen este că ar trebui să aibă la interior un procesor Kirin 9000S, cel pe care Huawei îl folosește pentru mai toate telefoanele sale de top în ultima perioadă. De asemenea, va rula HarmonyOS 4.0 din cutie, și este așteptat să aibă o baterie mai mare decât predecesorul său (lucru oarecum normal). Va veni în trei culori – negru, mov închis, și o nuanță deschisă pe care Huawei o numește Rococo White. Cât privește disponibilitatea sa, rămâne de văzut dacă va părăsi granițele Chinei și va ateriza și prin Europa, dar sigur nu se va întâmpla asta încă de la lansare.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Huawei Pocket 2 is officially launching on February 22