Samsung Galaxy Z Fold6 vine cu un ecran secundar mai lat și un design mai pătrățos

Scris de | 21 februarie, 2024
Samsung Galaxy Z Fold6 vine cu un ecran secundar mai lat și un design mai pătrățos

Seria următoare de telefoane pliabile de la Samsung vine cu modificări pentru device-ul mai scump, Galaxy Z Fold6. Așteptat să se lanseze în luna iulie, alături de „fratele său mai mic”, Galaxy Z Flip6, noul Fold va veni cu niște schimbări importante de design, lucru care nu s-a mai întâmplat de ani buni. Informațiile vin de la tipster-ul Ice Universe, unul dintre cei mai prolifici din domeniu, care nu prea se înșală.

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold6 va veni cu un ecran secundar (așa-numitul „cover screen”) mai lat decât predecesorii săi, un lucru pe care sincer îl așteptam de mult, ținând cont că formatul lunguieț al telefonului atunci când este pliat nu este cel mai confortabil nici pentru a fi ținut în mână, nici pentru a fi utilizat. Nu va fi la fel de lat ca cel de pe Pixel Fold, însă orice progres în direcția asta este binevenit.

O altă schimbare de design este pregătită pentru aspectul general al telefonului, care va fi ceva mai pătrățos în acest an. Acest lucru se va observa la colțuri, dar și marginile ar urma să fie ceva mai drepte. Aspectul va fi similar cu cel al lui nubia Z60 Ultra, conform lui Ice Universe, cu niște colțuri aproape drepte și linii mult mai clare, fără curburi. Până aflăm informațiile oficiale despre Galaxy Z Fold6, te invităm să vezi review-urile noastre pentru seria actuală de pliabile a celor de la Samsung, Galaxy Z Fold5 și Galaxy Z Flip5.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,