Gorilla Glass pentru toată lumea: Motorola a anunțat că va include sticla Corning pe toate smartphone-urile pe care le va lansa de acum înainte

Scris de | 27 februarie, 2024
Gorilla Glass pentru toată lumea: Motorola a anunțat că va include sticla Corning pe toate smartphone-urile pe care le va lansa de acum înainte

Chiar în cadrul Mobile World Congress 2024, care are loc în aceste zile la Barcelona, Motorola a anunțat o schimbare semnificativă în strategia sa de smartphone-uri. Compania s-a asociat cu Corning pentru a echipa întreaga sa gamă viitoare de smartphone-uri cu Gorilla Glass. Totul se va petrece începând din a doua jumătate a anului 2024.

Comunicatul oficial a Motorola subliniază angajamentul companiei față de „materiale și tehnologii de ultimă generație” și ne asigură că „fiecare consumator va avea acces la durabilitatea și liniștea sufletească pe care o aduce această tehnologie.” Această declarație se bazează pe parteneriatul deja existent al Corning cu compania-mamă a Motorola, Lenovo, care echipează deja cu Gorilla Glass unele laptopuri și tablete.

Deși există multe alte soluții de sticlă protectivă pe piață, Gorilla Glass s-a impus ca lider pe segmentul de protecție a ecranelor de smartphone-uri datorită combinației sale de durabilitate, estetică și funcționalitate. Caracteristici apreciate de majoritatea producătorilor de telefoane.

Anterior, Gorilla Glass era destinată în principal segmentului superior de preț, cum ar fi Moto Edge Plus. Acum, chiar și telefoanele mai accesibile, adică cele mid-range pe scurt, vor beneficia de rezistența mai bună la zgârieturi și impact a Gorilla Glass.

Etichete: , , , ,

Sursa: Motorola will use Gorilla Glass for all of its smartphones starting this year