Cu ce telefoane va fi compatibil Samsung Galaxy Ring

Scris de | 1 martie, 2024
Cu ce telefoane va fi compatibil Samsung Galaxy Ring

La MWC 2024 Samsung a prezentat Galaxy Ring, permițând participanților la expoziție să se apropie și să vadă mai în detaliu designul acestuia, inclusiv capacitatea sa de monitorizare a sănătății. Detalii suplimentare despre dispozitiv au fost dezvăluite într-un interviu acordat CNET, unde s-au aflat mai multe detalii despre dimensiunile bateriei, greutate și compatibilitate cu alte telefoane.

În timp ce Samsung a bătut apa-n piuă pe durata lungă de viață a bateriei, în timpul sesiunii media, alte detalii concrete despre capacitatea bateriei nu au fost dezvăluite. Despre cel mai mic prototip compania a spuns că are o baterie de 14.5mAh, iar capacitățile cresc treptat în funcție de mărimea inelului, până la 21.5mAh pentru cel mai mare.

În ceea ce privește greutatea, cel mai mic prototip cântărește 2,3 grame, în timp ce cel mai mare model cântărește 2,9 grame. Dacă aceste greutăți rămân aceleași și la lansare, cel mai mare model Galaxy Ring ar fi mai ușor cu peste 1 gram decât cel mai ușor Oura Ring, poate competitorul principal.

Samsung a abordat, de asemenea, întrebările legate de compatibilitate, confirmând că Galaxy Ring va fi compatibil cu telefoane Android în afara dispozitivelor Samsung. Cu toate acestea, utilizatorii de iPhone ar putea fi dezamăgiți, deoarece dispozitivul, cel mai probabil, nu va suporta iOS.

Deși Samsung nu a anunțat o dată specifică de lansare pentru Galaxy Ring, acesta va fi disponibil în trei culori: argintiu, auriu și negru, oferind utilizatorilor o gamă de opțiuni pentru a se potrivi preferințelor lor.

Etichete: , ,

Sursa: Samsung aims to make Galaxy Ring compatible with other Android phones