Documentarul despre legendarul Hideo Kojima poate fi văzut pe Disney+

Scris de | 4 martie, 2024
Documentarul despre legendarul Hideo Kojima poate fi văzut pe Disney+

Hideo Kojima, un nume care este cunoscut de orice pasionat al jocurilor video, este subiectul unui documentar disponibil pe Disney+ începând din această lună. Fără îndoială, pentru pasionații de gaming, Hideo Kojima nu mai necesită prezentare, fiind unul dintre cei mai cunoscuți creatori de jocuri video din lume. Documentarul este o călătorie în universul său creativ, conturând povestea unui om care a modelat considerabil istoria jocurilor video la nivel global. Hideo Kojima este cunoscut pentru creațiile sale remarcabile, printre care se numără seria emblematică Metal Gear Solid și jocul Death Stranding.

Sub regia talentatului Glen Milner, acestă producție se concentrează pe momentele cheie din cariera lui Kojima, cu accent pe fondarea și evoluția studioului său, Kojima Productions. În plus, documentarul oferă o perspectivă asupra începuturilor sale în industria jocurilor video, dezvăluind fragmentele din copilăria sa care l-au ghidat către această cale.

Scopul documentarului este să atragă nu doar pasionații de jocuri video, ci și pe cei care sunt curioși pentru determinarea și pasiunea care au dus la împlinirea visului lui Kojima. Documentarul este disponibil atât în japoneză (versiunea originală), cât și în engleză. Are 60 de minute și poate fi văzut chiar acum pe Disney+. Serviciul de streaming al Mouse House are mai multe documentare originale, printre care The Beatles Get Back, Stan Lee, sau Ed Sheeran (The Sum of it All).

Etichete: , , , , , ,