iPhone SE4 va adopta șasiul iPhone 14, conform noilor imagini „neoficiale”

Scris de | 4 martie, 2024
iPhone SE4 va adopta șasiul iPhone 14, conform noilor imagini „neoficiale”

iPhone SE4 devine unul dintre produsele despre care am auzit cele mai multe de-a lungul timpului. Asta se întâmplă, în mare parte, din cauza faptului că Apple tot amână acest model, iar design-ul său a trecut prin mai multe faze. Programat inițial să fie un soi de iPhone XR modernizat, acesta ar putea, la lansare, să adopte design-ul modelelor iPhone 14, dacă cele mai recente planuri 3D cu produsul se vor dovedi a fi adevărate.

Cele mai recente planuri în format CAD arată un iPhone SE modernizat

91mobiles a publicat imagini 3D bazate pe planuri în format CAD ale dispozitivului. Se pare că iPhone SE4 va face trecerea de la ecranul mic LCD de 4,7” din prezent, la un ecran OLED de 6,1” cu decupaj în stil „notch”. Acest lucru înseamnă și că acesta va fi primul telefon din gama SE care va permite Face ID, după mulți ani de Touch ID integrat în butonul Home.

Desigur, telefonul va adopta design-ul iPhone 14, dar cu câteva diferențe notabile. Port-ul lightning, care a debutat abia pe iPhone 15, va fi înlocuit cu un port USB-C, în timp ce sistemul de camere dual va fi schimbat cu unul cu o singură cameră, cea principală. Apple nu consideră că telefoanele de bază au nevoie de mai mult de o cameră.

Planul CAD nu arată clar ce se întâmplă cu slider-ul pentru alerte, însă putem presupune că toate telefoanele Apple care se lansează de acum înainte vor veni cu Action Button, butonul programabil introdus pe generația actuală de telefoane Apple.

Zvonurile plasează lansarea iPhone SE4 cândva în primăvara anului viitor la câteva luni după lansarea seriei iPhone 16. Cei care au un iPhone mai vechi, precum un SE din generațiile anterioare sau un model care ar urma să rămână fără suport software în curând, ar putea face trecerea la acest model de bază fără să facă eforturi financiare enorme. iPhone SE-ul din prezent este disponibil de la un preț de 529 euro. Cel mai probabil, prețul va urca măcar până la 600 de euro, având în vedere upgrade-urile.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Sursa: 91mobiles