Meta va șterge toate conturile Oculus până la sfârșitul lunii

Scris de | 4 martie, 2024
Meta va șterge toate conturile Oculus până la sfârșitul lunii

Într-un mail trimis utilizatorilor, Meta a anunțat că va șterge conturile de Oculus pe 29 martie 2024, iar cei care încă mai folosesc un astfel de cont nu vor mai putea să utilizeze aplicațiile cumpărate pe el, creditele online sau alte astfel de servicii. Vor fi pierdute lista de recompense, de prieteni și orice conținut creat cu contul Oculus, dacă nu iei decizia de a migra către un cont de Meta până atunci.

Conturile Oculus sunt „pe ducă” încă din 2020, de când compania care era cunoscută atunci ca Facebook a început să ceară utilizatorilor să se logheze folosind contul de Facebook, în locul celui de Oculus. Apoi, în 2022, a adăugat posibilitatea de a crea un cont Meta, oferind o alternativă celor care nu doreau să își lege contul de Facebook de headset-ul lor VR. În ianuarie 2023, Meta nu i-a mai lăsat pe utilizatori să se logheze în conturile de Oculus, așa că dacă nu ai făcut-o încă, acum e momentul să faci trecerea către un cont Meta,

Îți poți migra contul de aici, înregistrându-te cu același email pe care l-ai folosit pentru contul de Oculus. Apoi, vei putea accesa toate jocurile, datele și alte achiziții făcute cu contul Oculus. Meta încearcă astfel să își aducă toți utilizatorii la un loc, făcând accesarea serviciilor sale mai simplă și mai rapidă – un lucru de care cu siguranță va avea nevoie dacă vrea să câștige lupta din spațiul virtual/augmentat, în care s-a implicat recent și unul dintre cei mai mari jucători din tehnologie, Apple, cu al său Vision Pro.

Etichete: , , , ,

Sursa: Meta says it’s deleting all Oculus accounts at the end of the month