Utilizatorii spun că S-Pen-ul lui Galaxy S24 Ultra ar fi motivul pentru care telefonul „miroase urât”

Scris de | 20 martie, 2024
Utilizatorii spun că S-Pen-ul lui Galaxy S24 Ultra ar fi motivul pentru care telefonul „miroase urât”

Galaxy S24 Ultra este cel mai bine dotat telefon al momentului, însă nu este nici pe departe unul perfect. Așa cum am observat și în testele noastre, flagship-ul Samsung se cam încinge, iar acest lucru pare să aibă un efect nedorit asupra unei componente aproape unice pe telefoane ale sale: S-Pen-ul. Utilizatorii au început să observe că stylus-ul de pe telefoanele lor începe să „miroasă” după câteva săptămâni de utilizare.

Mai mulți utilizatori de pe Reddit spun că stylus-ul din Galaxy S24 Ultra are miros de plastic încins

Mai mulți utilizatori de Galaxy S24 Ultra de pe Reddit au descoperit că stylus-ul S-Pen are un miros urât, care seamănă cu cel al plasticului ars. Se pare că S-Pen-ul este afectat de asemenea de supraîncălzirea telefonului, ceea ce îl „prăjește” la interior.

Întrucât spațiul dedicat stylus-ului este rareori aerisit, cel mai probabil, mirosul de plastic încins se impregnează în carcasa sa din plastic și în pereții exteriori ai suportului. Acest miros poate să apară în jurul telefonului chiar și atunci când S-Pen-ul este în locașul său dedicat, raportează alți utilizatori. În special în sesiuni mai lungi de gaming, acest miros ar putea ieși la suprafață.

Din fericire, această „problemă” nu pare să fie una periculoasă. S-Pen-ul nu pare să se deterioreze în timp din această cauză, iar carcasa lui nu pare să fie topită în vreun fel.

Utilizatorii se întreabă însă dacă este igienic să folosească un S-Pen care miroase a plastic ars și al cărui miros rămâne apoi pe mâna pe care a fost folosit. Probabil că ar fi o idee bună să te speli pe mâini după fiecare utilizare a unui S-Pen mirositor.

Odată cu această „revelație” de pe Reddit, utilizatorii au început să descopere că nu este ceva tocmai nou. Și utilizatori ai modelelor mai vechi de telefoane Galaxy cu S-Pen intern au mai raportat de-a lungul timpului acest miros neplăcut.

În cazul în care nu ați descoperit acest lucru pe cont propriu, indicat ar fi să nu mirosiți S-Pen-ul dacă nu doriți să simțiți odor de plastic încins.

Etichete: , , ,