Care sunt telefoanele mai vechi pe care Samsung vrea să introducă funcțiile AI de pe Galaxy S24

Scris de | 21 martie, 2024
Care sunt telefoanele mai vechi pe care Samsung vrea să introducă funcțiile AI de pe Galaxy S24

Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra vin la pachet cu funcții Galaxy AI, iar compania a promis că acestea vor ajunge și pe familia S23 (inclusiv S23 FE) printr-o actualizare la OneUI 6.1, care urmează să fie lansat la sfârșitul acestei luni.

Deși gama S22 a fost exclusă până în prezent, se pare că flagship-urile din 2022 ar putea totuși să primească o parte din funcțiile AI. Președintele diviziei Mobile a Samsung, TM Roh, a declarat într-o întâlnire generală a acționarilor că producătorul caută în mod activ modalități de a aduce funcțiile Galaxy AI pe telefoanele mai vechi.

Gama Samsung Galaxy S22 ar putea beneficia totuși de funcții Galaxy AI

Problema este că, în timp ce unele dintre funcționalități se bazează pe cloud, altele sunt dependente de hardware-ul telefonului, iar aparent aceasta este piedica pentru implementarea lor pe gama S22. În altă ordine de idei, S23 FE, care va primi Galaxy AI, folosește aceleași cipuri ca modelele S22. Potrivit lui Roh, „este nevoie de mult efort” pentru a face acest lucru posibil, dar Samsung investește resurse în această direcție.

Deci, nu știm încă foarte sigur dacă S22-urile vor beneficia de Galaxy AI, însă măcar avem o confirmare că se lucrează la asta.

Etichete: , , , , , , ,

Sursa: Samsung Galaxy S22 family may get Galaxy AI features after all