WhatsApp ți-ar putea permite curând să editezi imagini cu ajutorul inteligenței artificiale

Scris de | 25 martie, 2024
WhatsApp ți-ar putea permite curând să editezi imagini cu ajutorul inteligenței artificiale

WhatsApp ar putea să se folosească curând de inteligența artificială pentru a-ți permite să editezi imagini, o funcție care era deja sugerată prin septembrie 2023. AssembleDebug a „săpat” în ultimul beta al WhatsApp pentru Android (v2.24.7.13) și a descoperit aceste unelte de editare a imaginilor cu AI. Cu acestea poți să îți modifici fotografiile într-un stil diferit, să extinzi fundalul acestora sau să schimbi backdrop-ul unei conversații printr-un prompt.

Conform tipster-ului, atunci când vei posta un update la status sau când vei trimite o imagine cuiva pe WhatsApp, vei avea aceste noi opțiuni – Backdrop, Restyle și Expand – chiar în fereastra de editare a imaginii. Deși Meta a confirmat că va aduce funcții similare în Instagram și Facebook, compania nu a precizat nimic despre integrarea lor pe WhatsApp.

Funcțiile noi sunt ascunse sub iconița „sparkle”, în același meniu unde mai găsești alte modalități de editare a imaginii, precum rotirea ei, crop, adăugarea de text sau de stickere. Nu e neapărat o noutate, pentru că poți folosi aceste funcții în multe alte aplicații, precum Photoshop, spre exemplu, dar integrarea lor în WhatsApp le va face mai ușor de utilizat pentru toată lumea și le va aduce puțin mai mult în centrul atenției.

AssembleDebug notează însă că nu a putut să facă încă aceste funcții să meargă, deci deși există în varianta Beta, pentru moment nu par implementate complet, astfel că nu putem presupune o dată exactă la care le vom găsi oficial.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,

Sursa: WhatsApp's latest beta hints at AI-powered image editing tools on the way