S-a aflat data de lansare pentru seria Huawei P70

Scris de | 29 martie, 2024
S-a aflat data de lansare pentru seria Huawei P70

Huawei va lansa noua sa serie de telefoane, Huawei P70, pe 2 aprilie, conform unui screenshot care a ajuns pe internet și prezintă imaginea cu anunțul oficial de lansare. Bineînțeles, fotografia a fost postată pe Weibo, și a fost urmată rapid de alte dezvăluiri, inclusiv cu specificațiile cheie ale noii serii de telefoane. Conform unui utilizator de pe rețeaua socială chineză, vor exista cel puțin patru variante de telefoane: Huawei P70, Huawei P70 Pro, Huawei P70 Pro+ și Huawei P70 Art.

Toate telefoanele sunt așteptate să aibă la interior un procesor Huawei Kirin 9000S, un chipset SoC realizat pe un proces de 7nm de SMIC, care se află în centrul unei investigații în acest moment cu privire la o eventuală încălcare a regulilor de export din Statele Unite. De asemenea, se pare că toate cele 4 telefoane vor avea ecrane LTPO OLED, doar varianta simplă având 6,58 inchi, în timp ce celelalte vor măsura 6,76 inchi.

Se mai anunță și o încărcare pe 88W pe fir, plus o capacitate de încărcare pe wireless de până la 80W, respectiv 50W pentru modelul „vanilla”. În ceea ce privește prețurile, acestea vor varia de la 700 de dolari (Huawei P70), până la 1400 de dolari (P70 Art). Rămâne de văzut dacă și câte dintre aceste specificații se vor confirma pe data de 2 aprilie, atunci când vom avea parte de lansarea oficială a noii serii Huawei.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,

Sursa: Huawei P70 series' launch date leaks