Razer introduce scaunul Cthulhu, care te transformă într-un Doctor Octopus real

Scris de | 1 aprilie, 2024
Razer introduce scaunul Cthulhu, care te transformă într-un Doctor Octopus real

Razer ne-a obișnuit ca de fiecare 1 aprilie să vină cu o glumă destul de bună, fiind una dintre singurele companii care reușește să smulgă măcar un zâmbet de pe fețele noastre în această zi. Anul acesta, „lansarea” Razer specială de 1 aprilie este una dintre cele mai bune, pentru că este un scaun care te transformă într-o versiune reală a lui Doctor Octopus, celebrul inamic al lui Spider-Man, și care se numește Razer Cthulhu.

Scaunul este menit să te țină în el (pentru totdeauna), oferindu-ți tot ce ai avea nevoie doar cu puterea minții, prin inteligență artificială. Astfel, nu trebuie să te mai ridici dacă vrei să mănânci ceva, brațele-robot îți pot ține și băuturile, te pot spăla pe dinți sau bărbieri și vor asculta orice comandă ai avea pentru ele (în proporție de 96,9%). Fiecare tentacul are înăuntrul său un procesor Razer Skynapse și a fost antrenat cu o cantitate de date impresionantă, de 1337TB.

Razer a lansat și un clip de prezentare pentru Razer Cthulhu, și include și o secțiune cu întrebări frecvente despre scaun, și aceea destul de amuzantă. De exemplu, la întreabare „cum controlez Razer Cthulhu?” răspunsul este simplu – „Nu o faci! Brațele operează autonom și se vor învăța singure cum să te servească mai bine”. De asemenea, pentru o altă mențiune care spune că „scaunul mă caută și a trebuit să mă ascund într-o altă cameră”, răspunsul Razer este „Mulțumim că ne-ai spus! Vom adăuga de-a v-ați ascunselea printre funcțiile produsului!”.

Asta este una dintre glumele mai evidente de 1 aprilie făcute de cei de la Razer, care au făcut din asta o adevărată tradiție, introducând de-a lungul anilor „produse” precum mouse-ul care funcționează ca telefon, ochelarii cu HUD integrat SnakeEyes și o mănușă exoschelet care creștea numărul acțiunilor pe care le poți face cu degetele pe minut.

Etichete: , , , , ,