O aplicație de 3 dolari din AppStore e mai bună decât aplicația nativă de cameră de pe iPhone

Scris de | 2 aprilie, 2024
O aplicație de 3 dolari din AppStore e mai bună decât aplicația nativă de cameră de pe iPhone
FOTO via Apple

O aplicație iOS care costă 3 dolari înregistrează acum în format spatial video la o rezoluție mai mare decât aplicația nativă de cameră a Apple. Spatialify, disponibilă în App Store, permite utilizatorilor de iPhone 15 Pro să înregistreze clipuri 3D pentru Vision Pro de la Apple, fie în 1080p la 60fps, fie în 4K la 30fps, ambele cu HDR.

Înregistrarea cu aplicația nativă Apple suportă doar 1080p/30fps fără HDR, astfel încât clipurile vor fi semnificativ mai clare utilizând mai degrabă Spatialify decât aplicația de cameră default de pe același telefon.

Spatialify a fost lansată mai devreme în acest an ca un instrument pentru conversia clipurilor spatial video ale Apple (formatul HEVC) pentru a putea fi redate pe căștile de realitate virtuală non-Apple, precum Meta Quest 3. Dar, odată ce Meta a adăugat conversia nativă HEVC pe căștile sale (cele mai bine vândute de pe piață), capacitatea superioară de înregistrare a lui Spatialify ar putea deveni funcția „vedetă” a aplicației.

Engadget a confirmat că Spatialify poate produce fișiere 4K / 30fps atunci când este setat corespunzător.Publicația a confirmat, de asemenea, că videoclipurile trase cu Spatialify arată mult mai clar pe Vision Pro decât cele filmate în aplicația de cameră a Apple. Funcșia HDR face, de asemenea, ca lumina din videoclipuri să arate mai realistă. Și totul pentru doar 3 dolari.

Este destul de surprinzător faptul că Apple își limitează aplicația nativă de cameră atunci când vine vorba de exploatarea pe deplin a capacităților hardware de pe iPhone 15 Pro și Pro Max, dar nu neobișnuit. Halide, o aplicație populară de cameră pentru iOS, a depășit-o pe cea Apple cu diverse funcții superioare de fotografie pe iOS. Bazându-ne pe această istorie, nu ar fi de mirare dacă Apple ar adăuga în curând înregistrarea cu mai multe funcții pentru spatial video în aplicația sa de cameră, mai ales acum când știm că hardware-ul său actual e mai mult decât capabil.

Spatialify este disponibil în App Store la 3 dolari. Ai nevoie de un iPhone 15 Pro sau Pro Max pentru spatial video.

Etichete: , , , ,

Sursa: A $3 app shoots better spatial videos than the iPhone’s native camera