Schimbă Samsung bateria pentru Galaxy Z Fold6? Ce capacitate are și cât de repede se va încărca

Scris de | 5 aprilie, 2024
Schimbă Samsung bateria pentru Galaxy Z Fold6? Ce capacitate are și cât de repede se va încărca

Telefoanele pliabile ale celor de la Samsung din acest an, Galaxy Z Fold6 și Galaxy Z Flip6, sunt așteptate să se lanseze în cea de-a doua parte a anului, în această vară. Zvonurile sunt foarte multe și diverse, inclusiv potențiala apariție a unui al doilea model de Fold6, ceva mai ieftin, și cu cât ne apropiem mai mult de momentul lansării, cu atât aflăm mai multe detalii.

Astăzi, pe ordinea de zi sunt informații despre bateria pliabilului mai scump al celor de la Samsung, Galaxy Z Fold6, însă nu știm sigur care dintre variante ar fi aceasta (cea mai ieftină, un potențial Fold6 FE sau cea mai scumpă). Sursa este una credibilă, leakster-ul Ice Universe, care ne spune că Galaxy Z Fold6 va avea o baterie de 4400mAh și o capacitate de încărcare a acesteia la 25W, numind aceste specificații ca fiind „finale”.

Dacă aceste numere ți se par destul de cunoscute, nu e chiar o coincidență, pentru că sunt aceleași ca anul trecut. Galaxy Z Fold5 se lansa în 2023 tot cu o baterie de 4400mAh și încărcare pe 25W, deci la acest capitol Samsung nu va aduce nicio îmbunătățire, cel puțin nu pentru acest device. Interesant este că nu prea mai poate fi folosită scuza cu imposibilitatea introducerii unei tehnologii de încărcare mai rapidă pe pliabile, pentru că Vivo a demonstrat că acest lucru este posibil cu cel mai recent pliabil al său, Vivo X Fold3 Pro, care are 5700mAh și se încarcă cu până la 100W. Rămâne de văzut la lansare dacă aceste zvonuri se vor adeveri sau Samsung va aduce în sfârșit o îmbunătățire la capitolul vitezei de încărcare pe pliabilele sale.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Samsung Galaxy Z Fold6 battery capacity and charging support leaks