Samsung vrea să lanseze un nou smartwatch sub brand-ul Fan Edition: Când ar putea fi anunțat oficial

Smartwatch-urile de la Samsung se numără printre cele mai bune din industrie în prezent, cu modele precum Galaxy Watch 6 și Watch 6 Classic fiind printre cele mai apreciate.

Conform unor zvonuri apărute cu puțin mai bine de două luni în urmă, un jurnalist de peste ocean a dezvăluit că Samsung lucra la vremea respectivă la Galaxy Tab S6 Lite (2024) și la o versiune actualizată a Galaxy Watch 4 din 2021. În timp ce prima a fost lansată deja în unele piețe, acum descoperim câteva detalii noi despre acest smartwatch Samsung.

Un raport al AndroidHeadlines susține că publicația a descoperit numere de model pentru un smartwatch Galaxy care ar urma să fie lansat, cunoscut simplu sub numele de Galaxy Watch FE. Un total de trei numere de model au fost recuperate dintr-o bază de date IMEI – SM-R866F, SM-R866U și SM-R866N – destinate piețelor globale, SUA și Coreea de Sud, respectiv.

Aceste numere de model sunt destul de similare cu cele ale Galaxy Watch 4 (SM-R860x), indicând faptul că noul model FE ar putea avea unele asemănări cu smartwatch-ul de top al Samsung din 2021. Nu pot fi deduse prea multe informații din această scurgere de date despre Galaxy Watch FE, dar un raport recent al publicației din Coreea de Sud, The Elec, a atins subiectul despre posibilitatea ca Samsung să lanseze Galaxy S24 FE în această vară.

Dacă aceste rapoarte se confirmă, Galaxy Watch FE ar putea debuta, de asemenea, alături de următorul smartphone FE al companiei. În plus, o lansare în vară indică faptul că Samsung ar putea anunța aceste noi dispozitive Fan Edition alături de Galaxy Z Fold 6 și Z Flip 6, existând zvonuri care duc către un eveniment Unpacked organizat mai devreme în acest an.

Seria Galaxy Watch 7 se află, de asemenea, aproape. Adițional față de posibilele anunțuri de la conferința Unpacked din iulie 2024 care au fost menționate mai sus, lumea se așteaptă ca Samsung să anunțe și seria Galaxy Watch 7, probabil în versiuni standard și Pro.