Din ce în ce mai multe zvonuri despre noua gamă de iPad-uri. Când vrea Apple să le lanseze

Scris de | 8 aprilie, 2024
Din ce în ce mai multe zvonuri despre noua gamă de iPad-uri. Când vrea Apple să le lanseze

Și iată că a venit acel moment în care se aud noi zbvonuri despre noi iPad-uri, deoarece rapoartele leaked în presă indică spre lansarea unor modele upgraded iPad Air și iPad Pro în primăvara anului 2024. Din fericire, o sursă care este în general de încredere a oferit informații specifice despre o fereastră de lansare.

Jurnalistul Bloomberg Mark Gurman a publicat în newsletterul său că noile iPad-uri vor sosi la începutul lunii mai. Mai exact, sursa lui Gurman spune că lansarea va avea loc „probabil” în timpul săptămânii cu data de 6 mai. Deci, avem aproape o lună de așteptare pentru aceste dispozitive noi.

E posibil ca Apple să lanseze un nou iPad Pro, un nou iPad Air, Magic Keyboard și Apple Pencil. Gurman a afirmat anterior că noul iPad Pro va integra un cip M3, încărcare wireless MagSafe și ecrane OLED (în dimensiuni de 11 și 13 inci). Adăugarea tehnologiei OLED ar putea duce, se pare, către prețuri mai scumpe.

Nu vrei să cheltuiești bani prea mulți pe iPad Air sau iPad Pro? Ei bine, Gurman susține, de asemenea, că Apple lucrează la noi versiuni ale iPad-ului de bază și la un nou iPad Mini. Din păcate însă, sunt slabe șanse ca aceste device-uri să fie disponibile până la sfârșitul anului.

Gurman mai notează că noul iPad de bază ar putea fi o versiune mai „redusă ca preț” a modelului din generația a 10-a din 2022. În plus, noul iPad Mini ar putea beneficia de un procesor nou.

Etichete: , , , , ,

Sursa: New iPad launch windows revealed, from Mini to Pro and beyond