Logitech lansează o nouă tastatură premium de gaming

Scris de | 9 aprilie, 2024
Logitech lansează o nouă tastatură premium de gaming

Logitech a lansat G PRO X 60 Lightspeed, o nouă tastatură compactă de gaming în format 60%. Folosirea unei tastaturi cu dimensiune redusă la 60% a devenit o opțiune din ce în ce mai populară printre profesioniști deoarece lasă mai mult spațiu pentru mișcările mouse-ului necesare pentru competiții FPS la nivel pro. O tastatură cu dimensiuni reduse este mai ușor de poziționat în spațiul de competiție și este, de asemenea, mai ușor de transportat de către jucători la turnee.

Una dintre limitările tastaturilor cu format mai mic este lipsa unor taste critice de care au nevoie unii jucători profesioniști. Pentru a rezolva acest lucru, PRO X 60 introduce o nouă tehnologie, Keycontrol, pentru a oferi jucătorilor capacități de personalizare mai mari.

Keycontrol a fost dezvoltat pentru a extinde capacitățile tastaturii dincolo de cele ale unei tastaturi standard full size. Acesta este un instrument ușor de utilizat, cu activare în G HUB, care oferă jucătorilor mai multe opțiuni de personalizare, permițându-le să atribuie până la 15 funcții pe o tastă și să își customizeze tastatura în funcție de propriul stil. Atunci când este combinat cu G-Shift, o caracteristică pe care gamerii o pot atribui aproape oricărui buton (cum ar fi un buton lateral al mouse-ului), utilizatorii pot activa un nou layer de taste și pot avea acces rapid la orice tastă sau comandă.

PRO X 60 oferă, de asemenea, performanța tehnologiei wireless Lightspeed de la Logitech G. Lightspeed wireless a fost proiectat pentru a fi la fel de rapid ca o conexiune prin cablu. Când un jucător profesionist concurează la un turneu, este înconjurat adesea de mii de oameni care folosesc diverse dispozitive generatoare de RF și diverse rețele. Logitech testează Lightspeed într-o cameră fără ecou care generează interferențe de radiofrecvență pentru a se asigura că protocolul wireless proprietar funcționează bine.

PRO X 60 este disponibilă cu comutatoare GX Optical atât în ​​configurații tactile cât și liniare, oferind o acționare mai rapidă decât comutatoarele mecanice standard pentru un stil de joc mai accelerat.

Caracteristicile suplimentare ale tastaturii PRO X 60 includ:

  • Taste PBT Dual-shot PBT
  • Iluminare RGB LIGHTSYNC
  • Comutator mod de joc
  • Rolă de volum și comenzi media
  • Bluetooth
  • Adaptor LIGHTSPEED 2:1
  • Geantă de transport

Preț și disponibilitate

PRO X 60 LIGHTSPEED Wireless Gaming Keyboard este disponibilă în variantele de culoare negru și alb, pe site-ul Logitech și pe piața locală la un preț de vânzare recomandat de 999 RON.

Etichete: , , ,