Sezonul doi din Fallout, confirmat de Amazon

Scris de | 19 aprilie, 2024
Sezonul doi din Fallout, confirmat de Amazon

Nu am avut foarte mult de așteptat după lansarea lui Fallout pentru ca Amazon să și confirme faptul că serialul bazat pe seria de jocuri a celor de la Bethesda (și Obsidian) va primi cel de-al doilea sezon. Vestea a fost confirmată chiar de Jennifer Salke, șefa Amazon MGM Studios, care a spus, printr-un comunicat, că „Jonathan, Lisa, Geneva și Graham (oamenii din spatele show-ului) au captivat lumea cu acest show nebunesc. Ștacheta era foarte sus pentru iubitorii acestei serii legendare de jocuri video, și se pare că până acum am depășit așteptările lor, aducând în același timp milioane de fani noi către franciză…Suntem încântați să anunțăm sezonul doi după doar o săptămână de la lansarea primului și să îi ducem pe spectatori și mai departe în lumea suprarealistă din Fallout”.

Anunțul vine la scurt timp după o știre a celor de la Variety, care spuneau că sezonul al doilea va fi filmat în California, pentru a profita de o finanțare de 25 de milioane de dolari. Vestea asta va fi primită cu bucurie de fanii care speră ca acțiunea să continue în New Vegas.

Lăsând la o parte cuvintele laudative ale lui Jennifer Salke, mărturisesc că mă bucur enorm că a fost anunțat atât de repede sezonul doi, chiar dacă părea doar o formalitate, ținând cont de popularitatea serialului și felul în care a fost primit de critici și fani. Mi-am scris și eu opiniile despre primul sezon, și de ce este unul dintre cele mai bune seriale ale lui 2024 deja, într-un material pe care îl poți citi aici.

Etichete: , , , ,

Sursa: Fallout Has Been Renewed for Season 2