SkyShowtime anunță un nou parteneriat: acces gratuit la platforma de streaming pentru clienții Digi

Scris de | 25 aprilie, 2024
SkyShowtime anunță un nou parteneriat: acces gratuit la platforma de streaming pentru clienții Digi

Digi a anunțat că va include gama de servicii SkyShowtime în oferta sa de canale și va furniza canalele premium SkyShowtime 1 și 2 tuturor abonaților săi de televiziune digitală. Această colaborare cu DIGI România este prima inițiativă de tip B2B a SkyShowtime în zona Europei Centrale și de Est. Prin intermediul unei campanii de lansare speciale, DIGI va oferi acces gratuit la întregul portofoliu SkyShowtime pentru abonații săi de televiziune digitală, pe o perioadă determinată. La finalul acestei promoții, clienții DIGI vor avea opțiunea de a se abona la serviciul SkyShowtime și vor putea selecta din diverse pachete promoționale, ce vor fi comunicate în lunile viitoare.

Abonații televiziunii digitale vor putea accesa conținutul complet SkyShowtime pentru a viziona cele mai noi filme de la studiourile Paramount Pictures și Universal Studios. De asemenea, vor avea ocazia să se bucure de seriale exclusive pe platformă, inclusiv toate episoadele din Yellowstone și spin-off-urile acestuia, 1883 și 1923, plus o varietate de seriale originale SkyShowtime.

Abonații DIGI care dispun de pachetul TV digital vor beneficia de acces neîntrerupt atât la cele două canale liniare premium SkyShowtime 1 HD și SkyShowtime 2 HD, cât și la serviciul de streaming SkyShowtime, fără costuri suplimentare, pe toată durata campaniei promoționale valabilă în perioada 25 aprilie 2024-15 iulie 2024. Pentru a obține acces la serviciul de streaming Skyshowtime, utilizatorii se vor autentifica în contul de client DIGI și vor urma pașii necesari pentru a se genera voucherul promoțional. 

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a declarat: „Încă de la început, SkyShowtime s-a concentrat pe construirea de parteneriate cu principalii furnizori de televiziune din piețele unde activăm. Iar acum, la un an de la lansarea în România, suntem extrem de mândri să intrăm în acest nou parteneriat cu DIGI, extinzând acoperirea și disponibilitatea SkyShowtime la peste două milioane de clienți.”

Etichete: , , , , ,