Realme 12 și Realme 12+, anunțate oficial în România: Când se lansează și care sunt noutățile

Scris de | 14 mai, 2024
Realme 12 și Realme 12+, anunțate oficial în România: Când se lansează și care sunt noutățile

Realme anunță noile telefoane realme 12 și realme 12+. Noile modele vor oferi specificații la fel de interesante ca seria 12 Pro, dar la un preț mai bun.

Realme va introduce pe noile modele Realme 12 și realme 12+ un mod nou de a interacționa cu telefonul. Prin AI Air Gesture, utilizatorii vor putea controla fără atingere telefonul, doar prin mișcări ale mâinii.

AI Air Gestures de la Realme oferă o experiență de utilizare mai accesibilă și mai intuitivă. Producătorul s-a concentrat pe tehnologia AI, având echipe dedicate de cercetare și dezvoltare pentru a-și îmbunătăți produsele.

Realme 12+ este echipat cu platforma MediaTek 7050, iar sistemul de camere foto include un senzor principal Sony LYT 600 cu OIS de 50MP, zoom in-sensor de 2X, oferind flexibilitate în fotografiere pentru a surprinde mai ușor subiecții aflați la distanțe diferite.

Mai mult, realme 12+ introduce și tehnologia Rainwater Smart Touch, care oferă utilizatorilor o precizie mai mare în timpul utilizării, în cazurile în care apa atinge ecranul, de exemplu atunci când plouă. În plus, pielea vegană este utilizată și pe acesta.

Tot o noutate este și butonul de power dinamic. Realme 12 îi poate ajuta pe utilizatori să personalizeze butonul de pornire pentru a accesa rapid diverse funcții, cum ar fi modul avion, lansarea rapidă a portofelului și comenzi rapide pentru aplicații terțe.

Mai multe detalii despre aceste două telefoane vom avea la lansarea oficială de pe 21 mai.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,