Samsung Galaxy S24 FE devine, ușor-ușor, realitate

Scris de | 16 mai, 2024
Samsung Galaxy S24 FE devine, ușor-ușor, realitate

Conform informațiilor prezentate de un insider de pe X, se pare că Galaxy S24 FE, despre care s-a vorbit mult dar încă nu a fost confirmat pe vreun canal oficial, este într-adevăr un dispozitiv real care va fi lansat la un moment dat, cel puțin dacă luăm în considerare noutățile apărute astăzi.

Potrivit acestui leaker, prima versiune de test a interfeței One UI pentru S24 FE a apărut astăzi pe serverul de firmware al Samsung. Aceasta este etichetată ca S721BXXU0AXE3 / S721BOXM0AXE3 / S721BXXU0AXE3, iar modelul cu numărul de serie SM-S721B pare să fie deja confirmat ca aparținând versiunii europene a lui S24 FE.

Dacă Samsung tocmai a încărcat prima versiune de test a interfeței One UI pe serverul său, atunci probabil că mai avem ceva de așteptat până la lansarea oficială a lui S24 FE. Dar, până la urmă, telefonul tot va fi lansat.

De altfel, s-a mai zvonit până acum că telefonul va fi lansat fie la sfârșitul anului 2024, fie chiar în acest vară. Având în vedere momentul la care au fost lansate toate celelalte modele FE, cel mai probabil este vorba de prima variantă, însă Samsung a mai surprins înainte, așa că poate, de această dată, va lansa S24 FE mai devreme.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,

Sursa: Samsung Galaxy S24 FE is still coming, first One UI test build spotted