Șeful Netflix crede că Barbie și Oppenheimer ar fi avut tot atât de mult succes și pe platforma sa

Scris de | 27 mai, 2024
Șeful Netflix crede că Barbie și Oppenheimer ar fi avut tot atât de mult succes și pe platforma sa

Ted Sarandos, CEO-ul Netflix, a acordat un interviu celor de la New York Times, în care susține că Barbie și Oppenheimer, marile succese de la box office-ul de anul trecut, ar fi avut parte de un succes similar pe platforma sa de streaming. „Ambele filme ar fi fost excelente pentru Netflix, cu siguranță s-ar fi bucurat de o audiență la fel de mare. Nu cred că există vreun motiv să credem că anumite tipuri de filme funcționează sau nu. Nu există vreun motiv să credem că un film devine mai bun în vreo anumită dimensiune a ecranului. Fiul meu este un editor, are 28 de ani și a văzut Lawrence of Arabia pe telefonul său”.

Barbie și Oppenheimer au fost principalele povești de succes de la box office-ul de anul trecut. Filmul bazat pe păpușa celor de la Mattel a adus un total de 1,45 de miliarde de dolari, în timp ce povestea părintelui bombei atomice a terminat anul cu 976 de milioane de dolari obținuți din vânzările de bilete. Oppenheimer a fost filmat în proporție de aproximativ 50% cu camere IMAX, special pentru a fi proiectat pe cele mai mari ecrane din lume.

Sarandos a vorbit și despre unul din succesele recente importante ale celor de la Netflix, Baby Reindeer. Miniseria britanică de 7 episoade s-a bucurat de multă apreciere din partea publicului mai ales în Marea Britanie și Statele Unite, povestea scrisă de Richard Gadd și bazată pe propria sa experiență având de-a face cu un stalker fiind una foarte dureroasă pe alocuri și emoționantă. „Era o vreme în care ceva ca Baby Reindeer nu ar fi fost nici măcar văzut în Statele Unite. Și dacă era, era pe PBS o dată. E foarte mare, uriaș în Marea Britanie, și a fost ridicat de algoritm din acest motiv. Atunci când ceva devine important într-o anumită țară, începe să fie prezentat din ce în ce mai mult, și a fost un hit uriaș în întreaga lume” a declarat Sarandos.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,

Sursa: Ted Sarandos Says ‘Barbie’ & ‘Oppenheimer’ Would Be Just As Big On Netflix; Credits Algorithm For ‘Baby Reindeer’s Success